Hem SpelFörhandstitt Förhandstitt: Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy förhandstitt

Förhandstitt: Hogwarts Legacy

av Henric Brandt

Ett av de mest efterlängtade spelsläppen i år närmar sig med stormsteg och det är inget mindre än det försenade Hogwarts Legacy, som nu släpps 10 februari. Vi på senses.se blev inbjudna till Hamburg i Tyskland på en häftig förhandstitt. I lokalerna till den populära, tyska versionen av pjäsen Harry Potter and the Cursed Child fick undertecknad testa spelet på Playstation 5.

Nedan finns ett 20 minuters utdrag från den närmare 2 timmar långa spelsessionen. Självklart är det mycket som vi inte får visa, för det skulle bli för många spoilers – men jag tycker ändå att det är väldigt frikostigt med hur mycket vi ändå får dela med oss av förstaintrycken från Hogwarts Legacy.

För dig som inte vill se hela klippet från början till slut kommer här några tidskoder så att du kan hoppa till den delen som intresserar mest:

1:25 -> Flyger med runt Hogwarts med kvasten.

4.25 -> Kommer in inne i Hogwarts och ser biblioteket och trädgården.

7.34 -> Träna på duellera.

12.00 -> Utdrag från ett uppdrag där du får undersöka vad ett gäng tjuvskyttar håller på med.

Hogwarts Legacy har som sagt sin release den tionde februari och vi på senses.se kommer att i samband med detta publicera en recension av hela spelet. Men jag kan säga redan nu att jag är väldigt imponerad. Spelskaparna har verkligen inte sparat på krutet när det gäller att utveckla en värld som vi känner igen från böckerna och filmerna. Du kommer kunna besöka Hogwarts på ett sätt som du faktiskt aldrig har kunnat förut.

Så tills dess att vi kan sätta tänderna i hela spelet så får ni nu uppleva en förhandstitt av Hogwarts Legacy. Mycket nöje!

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.