Hem SpelFörhandstitt Tjuvtitt: Hitman 2
hitman 2 förhandstitt

Tjuvtitt: Hitman 2

av senses.se

Det drar ihop sig för release; om knappt en månad så kan alla gamers som längtat efter en ny skopa Agent 47 grotta ned sig i Hitman 2. Danska IO Interactive står återigen för kalaset och denna gång under WB Games flagg istället för Square Enix. Kolla in vår vlogg ovan och häng med på en resa till centrala London, exotiska miljöer med Hitman 2 och intervju med Travis Barbour, IO Interactives community manager.

hitman 2 förhandstitt

Hitman 2 kommer, till skillnad från ettan, inte att släppas i flera omgångar av enstaka episoder. Du får tillgång till alla sex platserna direkt och två av dom vi får avslöja här idag är Columbia och Miami. Spelet innehåller nya, spännande inslag såsom bland annat Picture-in-Picture (kolla videon ovan för att få se det in-action) och Ghost mode – där du tävlar mot en annan lönnmördare om samma måltavla och måste göra jobbet både snyggast och snabbast med hjälp av lootlådor.

hitman 2 förhandstitt

För att ta del av våra förstaintryck, få lite behind-the-scenes info och även träffa på Agent 47 i egen hög person (!) så föreslår vi att du spanar in videon ovan! Hitman 2 släpps 13 november till PS4, Xbox One och PC och du kan räkna med en recension på din favoritsajt senses.se inom de närmaste veckorna.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.