Hem Allmänt God Jul, från alla oss till alla er!
god jul

God Jul, från alla oss till alla er!

av senses.se

2020 drar sig mot sitt slut och även om de flesta lär tänka på detta mycket märkliga år som ”pandemi-året”, den förhatliga coronans år, så ska vi minnas att vi också hade mycket roligt och bra som hände i år. Och vara tacksamma och minnas julens budskap: kärlek, hopp och försoning.

julkrubba

I år släpptes mängder med storspel (vår års-topplista är här!), och nästa generations konsoler introducerades (om än i sparsamma mängder vid releasen i november), ny, underbar hårdvara kom ut och ni läsare läste fler artiklar och blev fler än någonsin som hittade senses, en oas på nätet för älskare av underhållning och livsstil.

Två av höjdpunkterna 2020? Foto: senses.se

Så därför säger vi tack för i år, God Jul och med hopp om ett godare, ljusare nytt år 2021 med mer lek, nya kramar igen och en nya generationens spelupplevelser som börjar hända på riktigt och kan få glädja fler gamers! Ta hand om dig och ta hand om varandra nu under julhelgen och ta dig tid att njuta ett härligt spel, se en bra film eller tv-serie eller bara vara och läsa en bok, spela spel med släkten (online eller med de du bor) eller bara var.

PS Vi slår också av på tempot nu över jul och nyårsveckan, men givetvis kommer nya artiklar upp ändå och även nyhetsbrevet.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.