Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Vinn Girl in the Spider’s Web på Blu-ray!

Tävling: Vinn Girl in the Spider’s Web på Blu-ray!

av senses.se

Snart är det dags att bänka sig i spännings-fåtöljen och njuta av briljanta Claire Foy (The Crown) som Lisbeth Salander i filmatiseringen av den fjärde boken (den som inte är skriven av Stieg Larsson) med namnet The Girl in the Spider’s Web.

Vi har fått två exemplar av vännerna på Sony och ett av dessa kan nu bli ditt!

  1. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev (om du inte redan prenumererar). Där får du, varje lördag morgon, veckans bästa artiklar sammanfattade snyggt och smidigt! Skriv in din email nedan, tryck på SUBMIT-knappen. Du får sen ett bekräftelse-mail där du måste godkänna din prenumeration. Ibland fastnar detta i skräpkorgen eller villar bort sig någonstans i cyberrymden – om så är fallet kontakta oss så fixar vi det åt dig!

[email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]

2. Vilken skådespelerska skulle DU helst se som Lisbeth Salander och varför?

Låt fantasin flöda fritt – det kan vara vem som helst, svensk som amerikansk eller annan nationalitet, levande som död. Låt oss tillsammans rollsätta den ultimata Lisbeth Salander! Skicka ditt svar i ett mail till [email protected], med ämnet SALANDER. Glöm som vanligt inte skriva namn, adress och telefonnummer i mailet.

Tävlingen pågår till och med den 25 mars 2019, då The Girl in the Spider’s Web har premiär på alla hemformat (UHD 4K, BD, DVD, & VOD). Presenteras i samarbete med SPHE. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten beräknas att skickas inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.