Hem Tävling Tävling: Vinn The Conjuring 3 på UHD 4K!
conjuring-3-tavling-senses

Tävling: Vinn The Conjuring 3 på UHD 4K!

av senses.se

Den tredje delen i en av de mest framgångsrika – och läskigaste? – skräckserierna är här. Och vad kan vara bättre för modiga tittare än att se den högupplöst med den djupaste svärtan och de bästa färgerna i HDR samt ett kusligt soundtrack i Dolby Atmos?

Vi har fått ett exemplar från vännerna på SF Studios / Warner Bros att tävla ut av The Conjuring 3: The Devil made me do it på UHD 4K.

För att vara med och tävla gör du följande:

1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det)((OBS! Viktigt: Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

2. Bonus (helt frivilligt): Gå in på social media och gilla / följ senses.se. Du får gärna dela och tagga en vän eller flera vänner du tycker ska vara med i denna tävling! Du kan göra det i någon eller flera av våra sociala medier – fler interaktioner betyder extrachanser!:

Facebook:
https://www.facebook.com/SensesSe/

Twitter:
https://twitter.com/SensesSe/

Instagram:
https://www.instagram.com/senses.se/

Maila in till [email protected] med namn, adress och telefon-nummer. Ämne: CONJURING 3

Tävlingen pågår till och med den 13 september 2021. The Conjuring 3 släpps samma dag på DVD, Blu-ray och UHD 4K. Tävlingen presenteras i samarbete med SF Studios och Warner Bros. senses redaktion lottar fram vinnarna. Resultatet kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (oftast inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.