Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Vinn Beverly Hills Cop-trilogin på Blu-ray
snuten i hollywood Beverly Hills cop 3 movie collection

Tävling: Vinn Beverly Hills Cop-trilogin på Blu-ray

av senses.se

Uppdatering: Tävligen är avgjord.

Snuten i Hollywood (som var svenska titeln på Beverly Hills Cop) minns du kanske om du kollade film på 80-talet, årtiondet då Eddie Murphy var en av världens största och mest omskrivna filmstjärnor. Idag satsar han mer på independent och karaktärsroller, men det är för filmer som de ursprungliga, tre Beverly Hills Cop-filmerna som han blev älskad världen över (det finns en fyra också och en femma ryktas vara på gång).

Nu kan du återuppleva känslan och humorn eller ta chansen att komplettera allmänbildningen inom film. Vi har fått tre stycken boxar med Beverly Hills Cop 1-3 på Blu-ray från vännerna på Paramount, som vi nu tävlar ut till er läsare!

  1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (ifall du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]
    ((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))
  2. UTSLAGSFRÅGA: Vilken är din favoritfilm med Eddie Murphy och varför?

Svaret mejlar du till [email protected]. Glöm inte skriva namn, adress och telefonnummer i mailet. Ämne: BEVERLY HILLS COP.

Tävlingen pågår till och med den 10 februari 2020 då BEVERLY HILLS COP 3 MOVIE COLLECTION släpps Blu-ray. Presenteras i samarbete med Paramount. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkore

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.