Hem Film & TVBlu-ray Vinnarna som får hänga med Snuten i Hollywood

Vinnarna som får hänga med Snuten i Hollywood

av Fredrik Johansson

Det är svårt att beskriva hur stor filmstjärna Eddie Murphy var på 80- och 90-talet. Mängder med stora Hollywood-komedier och flertalet action- och äventyrsfilmer (alla med mycket komik) hade mannen med det unika skrattet i huvudrollen. Hans karriär han sen dess dalat en hel del, även om han glänser till i aktuella filmer som i Netflix My name is Dolemite. Men frågan är om Snuten i Hollywood (Beverly Hills Cop) ändå inte är peak-Eddie Murphy?

Ni läsare har i alla fall varma minnen av honom och hans rullar. Dr Doolittle med Eddie Murphy trumfar tusenfalt versionen med Downey Jr som just nu floppar på bio och givetvis håller många just Snuten i Hollywood (framförallt ettan, men även tvåan) extremt högt. En hel del av er älskar rösten han ger åt Donkey i animerade klassikerna om Shrek, samt En prins i New York (Coming to America) och Omaka Par med Dan Akroyd. En film som fick oväntat litet kärlek tycker vi var The Golden Child – ingen direkt klassiker men spana ändå in den, om. ni inte sett den. En numera välkänd skurk figurerar i den.

De som får hem varsitt ex av Beverly Hills Cop-boxen på Blu-ray från Paramount är:

  1. Nadia Walaf, Älmhult
  2. Erik Andersson, Nacka
  3. Roselyn Levita, Helsingborg

Stort grattis, boxen är på väg till era brevlådor inom kort! Tack till alla som var med och tävlade och tack till Paramount som ställde upp med priser!

Snuten i Hollywood 4 ska vara på gång (via Netflix) och ny, stekhet, filmtävling kommer väldigt snart på din favoritsajt för underhållning!

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.