Hem Film & TVBlu-ray Tävla: Batman Hush på Blu-ray
Batman Hush tävling senses

Tävla: Batman Hush på Blu-ray

av Fredrik Johansson

Tävlingen är avslutad och vinnarna av Batman Hush är avslöjade.

Seriealbumet Batman Hush är ett av de mest hyllade i DC Comics historia, nära klassiker som The Killing Joke. Nu släpps den animerade långfilmen med samma namn från DC / Warner och senses har fått tre exemplar på Blu-ray att tävla ut till er läsare.

  1. Du prenumererar på vårt nyhetsbrev (ifall du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]
    ((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

  2. Vilken är din favoritfilm, spel eller serie med Batman? Och varför just den? Kom igen, ge oss ditt bästa Batman-minne.

Mejla till oss på [email protected]. Skriv också namn, adress och ditt telefonnummer. Ämne: BATMAN HUSH.

I’m Batman!

Och förresten – regniga oktober är en grym filmmånad, då vi kör massor av tävlingar: passa också på att tävla om Elton John-filmen Rocketman, nya Godzilla: King of the Monsters och X-Men: Dark Phoenix. Alla på UHD 4K, såklart. Du som älskar grymma tv-serier får inte missa att tävla om mini-serien Chernobyl från HBO.

Tävlingen pågår till och med den 21 oktober då Batman Hush har premiär på Blu-ray och DVD. Presenteras i samarbete med Warner Sverige. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas ut inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.