Hem Film & TV Bästa sommartävlingen 2017
sommartävling senses.se creative muvo 2c

Bästa sommartävlingen 2017

av senses.se

Sommar, sol, grill, öl och resande runt i landet för att hälsa på släkt och vänner. Oavsett om dina planer är att plantera dig i sommarstugan, vara på ständigt resande fot runtom i Sverige (eller världen) eller bara stanna hemma och njuta av årets bästa månader i vårt avlånga land, så behöver du alltid minst två saker: mat och underhållning. Maten kan vi inte hjälpa dig med denna gång, men underhållningen har vi verkligen fixat!

Inför vår sommartävling 2017 – och för att fira att senses firar 10 år i höst – så har vi tillsammans med vännerna på Creative, Blizzard Entertainment och 20th Fox satt ihop ett skönt sommarpaket som just du och fyra andra lyckliga vinnare kan kamma hem!

creative muvo 2c sommartävling senses.se

1-4 pris kan du bli bland de första i Sverige att få njuta av Creatives nya MUVO 2c-högtalare, en välljudande bärbar, bluetooth-högtalare som kommer i fyra, nya fräna sommarfärger (orange, rosa, lila och turkos). Vi har fått ett exemplar i varje färg att tävla ut (värde 399:-). Högtalaren bjuder på vattentålig IP66-klassificering, 10 timmars batteritid och flera anslutningsmöjligheter. Kung i båten, på stranden eller grillfesten lär du garanterat bli! Läs mer om Creative MUVO 2c här: http://se.creative.com/p/speakers/creative-muvo-2c

Förstapriset får också den otroligt eftertraktade, men numera väldigt svårfunna, samlarboxen Diablo III – Reaper of Souls Collector’s Edition (PC/Mac) (värde ca 1 300 kr). En sprängfylld samlarutgåva med grundspelet Diablo III, expansionen Reaper of Souls, behind-the-scenes Blu-ray/DVD, CD-skiva med soundtrack, inbunden bok med artwork, musmatta och unika in-game bonusar.

reaper of souls collectors edition

1-3 pris Blizzard fortsätter festen genom att också skicka med koder till Overwatch (PS4 eller Xbox One) (värde 400 kr), och senaste Diablo III-expansionen Rise of The Necromancer samt grundspelet Diablo III (värde ca 450 kr) (PS4)

rise of the necromancer

Rise of the Necromancer – Diablo III

overwatch

1-5 pris slutligen rundar vi av med en film från 20th Fox som kanske är den bästa Marvel-filmen hittills! Logan är ”slutet” (?) på historien om Wolverine och ger en föraning om vad som kan tänkas komma härnäst. Detta är den lyxiga dubbel-utgåvan på Blu-ray som innehåller både Logan (bioversionen, Theatrical Cut), såväl som den svart-vita versionen Logan Noir. (värde ca 280 kr)

logan noir

Så här tävlar du:

Du ska försöka samla ihop så många poäng du kan genom att svara på tre frågor och en utslagsfråga – men, du som är på sociala medier kan lätt tjäna extra bonuspoäng genom att följa senses.se (ett poäng extra för varje kanal du följer oss på!):

Bonuspoäng – ett extrapoäng för varje kanal du följer oss på:
Twitter: @SensesSe
Facebook: @SensesSe
Instagram: @senses.se

Fråga 1: Vad heter den senaste expansionen till Diablo III som släpptes i juni 2017 av Blizzard Entertainment?
1. Death & Despair
X. Rise of the Necromancer
2. Reaper of Souls

Fråga 2: Vad väger de nya Creative MUVO 2c-högtalarna?
1. 159 gram
X. 322 gram
2. 548 gram

Fråga 3: Vem spelar karaktären Logan (Wolverine) i filmen med samma namn?
1. Michael Fassbender
X. James Marsden
2. Hugh Jackman

Utslagsfråga: Vilken låt måste vara med på den ultimata sommarspellistan och varför? Låt fantasin flöda fritt, roligast, galnast och mest originella förslag och motivering ökar dina chanser markant!

Maila dina svar på frågorna + utslagsfrågan till [email protected] och ange gärna vilka sociala medier du följt oss på och vad du kallar dig där, för att vara säker på att få dina bonuspoäng tillgodoräknade. Glöm inte att skicka med adress och önskemål på färg av MUVO 2c-högtalaren, om du skulle vara bli en av våra lyckliga vinnare (skriv alla fyra färger i önskad ordning, förstaprisvinnaren väljer först och sedan i nedåt fallande ordning).

Lycka till!

Tävlingen pågår 5 juli till 6 augusti, är öppen endast för boende i Sverige och vinnarna meddelas på senses.se den 10 augusti! Priserna skickas ut inom ca 2 veckor efter att tävlingen är avslutad och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

sommartävling senses.se creative muvo 2c

Missa inte detta

2 kommentarer

Maria juli 7, 2017 - 09:19

Jag har ett par frågor om tävlingsvillkor: Är det personen med flest poäng som vinner? Eller tävlar ni ut priserna där ens poäng utgör antal chanser till priset? Det kunde jag inte utläsa i texten. Tack på förhand!

Svara
senses.se juli 7, 2017 - 09:23

Hej Maria! Tack för din feedback, för att förtydliga vinnare avgörs i följande ordning:

1) Antal poäng (ink bonuspoäng)
2) Utslagsfråga (juryn aka redaktionen avgör bästa förslag/motivering och vårt beslut kan inte överklagas :))

Svara

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.