Hem Film & TVBlu-ray Påsk-tävling: Vinn AQUAMAN (BD)
Aquaman tävling

Påsk-tävling: Vinn AQUAMAN (BD)

av senses.se

Aquaman är en av Warner-ägda DC Comics’s största succéer på bio och nu utmanar bolaget faktiskt konkurrenten, Disneys Marvel, på riktigt om ett expanderat serietidningshjälte-universum!

Vi har fått tre exemplar av Aquaman på Blu-ray från Påskharen (via vännerna på Warner Bros) som vi gärna tävlar ut till er läsare.

Denna gång är det en Instagram-tävling och det gäller att tänka ut en vän du vill ta med på en magisk resa till Atlantis, där Aquaman bor. Klicka på länken, följ oss på Insta och var med och tävla om ett alldeles extra, speciellt påskägg. Du hittar senses på användarnamnet @senses.se på Instagram.

Tävlingen pågår till och med den 29 april 2019, då Aquaman har premiär på alla hemformat (UHD 4K, 3D, BD, DVD, & ute nu på digital / VOD). Presenteras i samarbete med Warner Bros. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten beräknas att skickas inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.