Hem Film & TVBlu-ray Vinnarna av Alita i UHD 4K

Vinnarna av Alita i UHD 4K

av senses.se

Med två tunga namn bakom sig – James Cameron som producent (och gudfar åt projektet många år) och Robert Rodriguez som regissör, så blev Alita: Battle Angel en visuell smällkaramell i UHD 4K som är upplagd för en given uppföljare. Alita-tävlingen var därför, som väntat, populär.

Favoritfilmer ni läsare skulle vilja se i 4K framöver inkluderar – inte helt otippat – Star Wars-filmerna (originaltrilogin, då de nyaste finns på UHD 4K import), Camerons Titanic (konstigt att inget sa Avatar…?), Rodriguez grind house-pastich Planet Terror, klassikern Skyskrapan Brinner och rock-musikalen Kilroy was here, med klassiska rockgruppen STYX. Övriga önskemål var filmer som glädjande nog redan finns, såsom The Matrix och Bladerunner 2049.

De två som får njuta historien om Alita, på både Ultra HD och Blu-ray med ert alldeles egna exemplar från 20th Fox Sverige, är:

  1. Ruben Hultman, Örebro
  2. Maria Lindgren, Södertälje

Vi gratulerar och önskar mycket nöje med filmen, som snart dyker upp i brevlådan. Tack till Fox Sverige och alla som var med och tävlade!

Vann du inte denna gång? Hav förtröstan, för redan nu kan du vara med och tävla om nästa, sköna äventyrsfilm med serietidningstema: Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.