Hem Film & TVBlu-ray Vinnare – Shape of Water
shape of water blu-ray

Vinnare – Shape of Water

av senses.se

Det är inte bara sommaren som är stekhet – vår Shape of Water-tävling har varit mer välbesökt än glasskön på öns enda kiosk – med ett stort övervägande antal kvinnor som deltagare denna gång. Juryn har fått slita hårt för att välja ut de bästa motiveringarna – poppis bästa filmer som återkom flest gånger var När Lammen Tystnar, Gudfadern (både ettan och tvåan), Forrest Gump och Schindler’s List; även om om Titanic och Gladiator inte låg långt efter. Det är intressant att notera att mångas favoritfilmer verkar vara från 90-talet, ett av våra favoritårtionden på redaktionen också (både vad gäller spelfilm och Disney-klassiker). Om det har med objektiv kvalitet eller ålder på deltagarna att göra, låter vi vara osagt.

Till slut har juryn enats om att följande tre personer har skrivit de mest personliga, roliga och annorlunda motiveringarna, så de kommer att få varsitt exemplar av Shape of Water på Blu-ray, från Fox:

1. Andrea Breitholtz, Skivarp

2. Jörgen Bergström, Umeå

3. Mikaela Appelkvist, Karlskrona

Stort GRATTIS till er, filmen kommer snart på lådan!

Tack till alla er som deltog och till Fox som ställde upp med priserna. Vann du inte denna gång? Ingen oro, redan idag får du chansen att tävla om en ny, spännande filmklassiker på Blu-ray från Paramount. Håll utkik…

shape of water blu-ray

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.