Hem Film & TVBlu-ray TÄVLING: Oscarsvinnaren The Shape of Water på Blu-ray

TÄVLING: Oscarsvinnaren The Shape of Water på Blu-ray

av senses.se

Uppdatering: Nu är vinnarna av Shape of Water avslöjade. Blev det du?

Det är få filmskapare i modern tid som varit så stilbildande som mexikanen Guillermo Del Toro. Hans episka och fantasifulla alster Pans Labyrint träffade 2006 som en smällkaramell (inte minst i magen) och många tycker hans Hellboy-filmatiseringar är bland de allra bästa filmerna baserade på en serietidning.

Så i år, 20 år efter han börjat sin filmkarriär, vann han slutligen en Oscar för Bästa Film med The Shape of Water. En vacker och stilbildande modern saga om kärlek som sträcker sig över tid och gränser.

Nu kan DU vinna ditt alldeles egna exemplar av filmen på Blu-ray. Vi har fått tre utgåvor av vännerna på Fox och för att vara med och tävla ska du svara på följande:

  1. Från vilket land kommer regissören Guillermo Del Toro?
  2. Vilken är din favorit genom tiderna bland Bästa Filmer på Oscarsgalan och varför? (här finner du en lista på alla vinnarfilmer genom tiderna)

Maila in dina svar till info@senses.se och märk ämnet med ”Shape of Water”. Glöm inte namn och adress, ifall du blir en av de lyckliga vinnarna!

Tävlingen pågår till och med 16 juli 2018 och presenteras i samarbete med 20th Century Fox. senses redaktion avgör vinnarna efter rätt svar och enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas inom 14 dagar från avslutad tävling via vanlig A-post, önskas någon form av spårbar försändelse står vinnaren själv för detta. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnarna. 

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.