Hem Film & TV Vinn Tjuren Ferdinand i Ultra HD 4K
ferdinand tävling

Vinn Tjuren Ferdinand i Ultra HD 4K

av senses.se

Denna vecka har vi något alldeles extra – nämligen tre exemplar av UHD 4K-utgåvan av purfärska, tecknade långfilmen TJUREN FERDINAND från Fox Animation Studios! Långfilmen, baserad på den klassiska historien som vi alla ser på julafton varje år, är väldigt annorlunda men garanterat rolig, spännande för hela familjen och otroligt vacker i 4K med HDR samt Dolby Atmos-ljud (engelska originalljudet) och DTS (nordiska språken). (och har du inte 4K-utrustning så bara lugn, det finns även med en vanlig Blu-ray i paketet)

Klicka på videon ovan så får du veta hur DU kan få en hem ditt alldeles egna exemplar av filmen, som släpps 7 maj (värde ca 300 kr!)!

ferdinand 4k

Tävlingen presenteras i samarbete med 20th Century Fox. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bäst motiverad utslagsfråga. Filmen skickas via vanligt A-post, önskas någon form av spårbar försändelse står vinnaren själv för detta. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnarna. 

Missa inte detta

4 kommentarer

Annika Andersson maj 6, 2018 - 21:12

Mina favorit är Askungen. Älskar de små mössen och jag sjunger alltid med i sången, givetvis med pipig musröst :D

Svara
senses.se maj 6, 2018 - 22:25

Hej Annika! Kul att du vill vara med och tävla, tänk på att du behöver gå in här på videon och trycka tumme upp, prenumerera och skriva din kommentar i fältet under den. https://youtu.be/sroCDvSjpo4?t=9m6s

Svara
Ulla-Kikki Hellkvist maj 7, 2018 - 13:46

Tjuren Ferdinand är min absoluta favorit. Han är så söt där han sitter under korkeken. Barnen lär sig att det bästa är – att INTE slåss!

Svara
senses.se maj 7, 2018 - 13:54

Hej Ulla-Kikki! Kul att du vill vara med och tävla, tänk på att för att ditt bidrag ska räknas du behöver gå in här på videon och trycka tumme upp, prenumerera och skriva din kommentar i fältet under den. https://youtu.be/sroCDvSjpo4?t=9m6s

Svara

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.