Hem LjudHörlurar Test: Trust Zamak GXT 414 Gaming Headset
Silver

Test: Trust Zamak GXT 414 Gaming Headset

av Henric Brandt

Att testa hörlurar är inte alltid det lättaste; precis som åsikter kring film och spel blir det väldigt mycket tycke och smak och sen hur bra de presterar i förhållande till sitt pris. Så redan när jag plockade upp Trust Zamak GXT 414-lurarna ur kartongen så tyckte jag att de var väldigt snygga och att jag lätt skulle kunna bära dem ute på stan. Jag har testat ett antal hörlurar från Trust och även om de oftast är väldigt bekväma, så kan jag tycka att de lämnar en hel del att önska designmässigt. Jag tänker bland annat på Trust Ironn-lurararna som jag recenserade för en tid sen. De var stora och bekväma, men de är knappast några lurar som du skulle vilja ha på dig ute bland folk.

Trust Zamak GXT 414 Gaming Headset

Nu är Trust Zamak GXT 414 primärt gaming-lurar och de är konstruerade så att de går att använda till din Xbox, Playstation, Switch och givetvis till din dator. Konstruktörerna har även tänkt till och skickat med en sladd med knapp så du kan styra din mobiltelefon med dem. Den knappen har verkligen varit saknad av mig på andra modeller.

Trust Zamak GXT 414 Gaming Headset

Micken är löstagbar så du kan använda lurarna utan att ha en stor mick rakt i fejset, vilket är ett trevligt plus. Sen är lurarna vansinnigt bekväma. De klämmer inte åt och jag har haft dem på mig i många timmar utan att känna minsta obehag.

Trust hörlurar genomskärning

Förutom att Trust Zamak är bekväma, praktiska och ganska snygga så har de faktiskt riktigt bra ljud också. Jag har testat dem både på spel, film och i telefonsamtal och de har ett tydligt och klart klingande ljud i alla situationer. Det enda som jag kan sakna – för att jag är så fruktansvärt bortskämd med mina Plantronics RIG 600LX – är ordentlig bas. Basen i Zamak är helt okej, men har inte riktigt det tryck som jag skulle önska. Sen har lurarna ingen surround, vilket gör att det blir lite svårare att höra var fienden kommer ifrån när du till exempel spelar Division 2.

Sammanfattningsvis måste man ändå konstatera att dessa verkligen är ett par prisvärda lurar, med en prislapp på cirka 750 kr i skrivande stund. Inte ett måste, men helt klart värt en varm rekommendation.


Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_22]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.