Hem Film & TVBlu-ray Tävla och vinn THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI
three billboards blu-ray tävling

Tävla och vinn THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI

av senses.se

Uppdatering: Nu är vinnarna presenterade!

Idag släpps en av årets absoluts bästa filmer på Blu-ray och DVD. Three Billboards outside Ebbing, Missouri kom som en frisk fläkt på svensk bio i början på året och skulle nog enligt oss tagit hem Oscarn för bästa film (nu blev det istället fina priser till Frances McDormand och Sam Rockwell, bästa kvinnliga huvudroll och manliga biroll).

three billboards blu-ray tävling

Nu har du chansen att sätta guldkant på en sommarkväll med ditt alldeles egna exemplar på Blu-ray, som vi tävlar ut ihop med vännerna på Fox-Paramount Sverige. Allt du behöver göra är följande:

  1. Nämn minst en annan film som Martin McDonagh regisserat.
  2. Om DU fick sätta upp en annonstavla (eller max tre) – vad skulle det då stå på denna/dessa?

Maila in dina svar till [email protected] och märk ämnet med ”Three Billboards”. Glöm inte namn och adress, ifall du blir en av de lyckliga vinnarna!

Tävlingen pågår till och med 2 juli 2018 och presenteras i samarbete med 20th Century Fox. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas inom 14 dagar från avslutad tävling via vanlig A-post, önskas någon form av spårbar försändelse står vinnaren själv för detta. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnarna. 

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.