Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Vi firar Superman med kanonpaket!
superman tävling

Tävling: Vi firar Superman med kanonpaket!

av senses.se

Uppdatering: Tävlingen är avgjord och vi har en vinnare av Superman-paketet nedan!

Superman (Stålmannen, för alla er old-school-älskare därute) fyllde 80 år 2018 och det vill fira ihop med vännerna på Warner Bros genom att ge er chansen att tävla hem följande mega-paket:

  • Originalfilmen Superman från 1978 i nyutgåva på UHD (4K med HDR) (utgåvan innehåller, som vanligt, även filmen på Blu-ray för dig som ännu inte uppgraderat till UHD)
  • DVD-boxen Superman 5-Film Collection som innehåller de fem, klassiska, filmerna (SUPERMAN: THE MOVIE, SUPERMAN II, SUPERMAN III, SUPERMAN IV och SUPERMAN RETURNS).
  • Boken 80 years of Superman
Superman The Movie UHD 4K HDR
Superman Collection DVD-box
Boken "80 years of Superman"

För att vara med och tävla ska du svara på följande:

”Villet är ditt starkaste Superman-minne?”

Knacka ned ner ditt svar i ett email som du skickar till [email protected], märk ämnet SUPERMAN. Glöm inte skriva namn, adress och telefonnummer i mailet, ifall du skulle bli den lyckliga vinnaren. Kom ihåg att vi på senses älskar personliga, roliga, unika och påhittiga motiveringar – så låt fantasin flöda fritt!

Tävlingen pågår till och med den 20 januari 2018 och presenteras i samarbete med Warner Bros. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten beräknas skickas inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.