Hem Tävling Tävling: Vinn klassikern Snatch i UHD 4K Steelbook-samlarutgåva
Snatch UHD 4K tävling senses

Tävling: Vinn klassikern Snatch i UHD 4K Steelbook-samlarutgåva

av senses.se

Sommar sol och semester som hägrar! Även om vi hoppas på soliga dagar, härliga bad och mycket häng kring grillen så är det ändå skönt med en laddning bra filmer för de regniga dagarna eller sena, vita sommarkvällarna. Guy Ritchies Snatch håller kanonbra än idag och kommer snart i exklusiv samlarutgåva på UHD 4K med Steelbook.

Vi har fått tre exemplar att tävla ut av vännerna på SF Studios / Sony till er läsare. För att vara med och tävla gör du följande:

1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det)((OBS! Viktigt: Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

2. Bonus (helt frivilligt): Gå in på social media och gilla / följ senses.se. Du får gärna dela och tagga en vän eller flera vänner du tycker ska vara med i denna tävling! Du kan göra det i någon eller flera av våra sociala medier – fler interaktioner betyder extrachanser!:

Facebook:
https://www.facebook.com/SensesSe/

Twitter:
https://twitter.com/SensesSe/

Instagram:
https://www.instagram.com/senses.se/

Mejla också till [email protected]namn, adress och mobil. Ämnet döper du till: SNATCH

Tävlingen pågår till och med den 12 juli 2021 då Snatch släpps på UHD 4K Blu-ray (standardutgåva + Steelbook). Tävlingen presenteras i samarbete med SF Studios. senses redaktion lottar fram vinnarna. Resultatet kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (oftast inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.