Hem Teknik / PrylarLeksaker Recension: Skylanders Imaginators
skylanders imaginators recension Silver

Recension: Skylanders Imaginators

av senses.se

Not: Detta är en kortare produktrecension som är del av en längre artikel.

2017 får ingen årlig uppdatering av Skylanders, så 2016 års upplaga av toys-to-life-spelet – som heter Skylanders Imaginators – är i skrivande stunds det senaste. Och tur då att det är ett av de roligaste på länge!

skylanders imaginators

Designa och spara dina egna Skylanders.

Här kan spelare skapa sin egna Skylanders, som man sen kan spara i tjusiga kristaller, som blinkar på portalen. Spelet lånar ifrån Skylanders Swap-Force genom att du kan kombinera olika kroppsdelar, enhetsklasser och element på olika Skylanders med varandra och på så vis skapa din alldeles egna hjälte. Årets Skylandersfigurer kan träna dina personliga Skylanders och kallas därför ”senseis” (från japansk kampsport). De spelas av kända figurer (japp, en nick till Pokémon-tränare och gymmen) såsom Kaos, Chompy Mage (som var skurk i förra årets Superchargers), Master Ember, Crash Bandicoot och Dr Neo Cortex (från de klassiska PS One-spelen).

skylanders imaginators

Imaginators är det snyggaste Skylanders-spelet hittills på PS4 och Xbox One och det perfekta spelet för både stora och små att umgås kring, eftersom det är snällt tecknadfilm-våld och att man även kan spela två spelare tillsammans i co-op. Skylanders Imaginators kanske inte är så revolutionerande nytt att det kommer att övertyga nya fans, men om du gillar de gamla spelen kommer du att älska detta. Och funderar du på att hoppa in i toys-to-life-universumet så är Imaginators en utmärkt kandidat att börja med.

Och räcker det inte med spelet så går också Skylanders Academy som tecknad serie på Netflix! Vi kan bara hoppas att Activision tar ett välbehövligt break och återkommer med ett nytt och ännu starkare Skylandersspel, likt Ubisoft gjorde med Assassin’s Creed som verkar bli suveränt i 2017 års Origins-version.

Skylanders Imaginators Starter-Pack kostar från ca 300 kr och finns till alla, större spelformat. Sensei-figurer ligger på runt 150 kr styck och kristaller finns att köpa för ca 100 kr styck (eller billigare i storpack).


Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_22]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.