Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Once Upon a Time… in Hollywood
tävling once upon a time in Hollywood senses.se

Tävling: Once Upon a Time… in Hollywood

av Fredrik Johansson

Uppdatering: Tävlingen är avgjord och här är vinnarna.

Quentin Tarantino har delat publiken och kritikerkåren med sin nionde film, Once Upon a Time in Hollywood (vi älskar den!). Somliga beskriver den som ett sjudande mästerverk, hans bästa och mest personliga, medan andra tycker det händer för lite. Och så den där slutscenen…! Filmen vann nyligen den prestigefyllda kategorin bästa musikal / komedi på Golden Globe-galan i söndags.

Nu har du chansen att bilda din egna uppfattning. Vi har fått ett exemplar av vännerna på Sony Pictures och denna gång är det en Ultra HD 4K-utgåva och en Blu-ray som ligger i potten, till två lyckliga vinnare.

För att vara med i game:t gör du följande:

  1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (ifall du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]
    ((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))
  2. UTSLAGSFRÅGA: Vilken film av Tarantinos hittills nio filmer, är din favorit – och varför just den filmen?

Mejla svar på utslagsfrågan till [email protected]. Glöm inte namn, adress och telefonnummer i mailet och ämne HOLLYWOOD. Ange också i mailet om du helst vill vinna UHD 4K-utgåvan eller Blu-ray-utgåvan.

Tävlingen pågår till och med den 15 januari 2020. Once upon a time in Hollywood finns nu på UHD 4K, Blu-ray, DVD och VOD. Presenteras i samarbete med Sony Pictures. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkore

Missa inte detta

1 kommentar

Marianne Timoleon januari 15, 2020 - 19:16

Django Unchained tycker jag är den allra bästa filmen. Ämnet intresserar mig mycket och skådespelarna är fantastiska, särskilt vill jag nämna Christoph Waltz.

Svara

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.