Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Vinn Mulan på Blu-ray!
tävling mulan blu-ray senses

Tävling: Vinn Mulan på Blu-ray!

av senses.se

© Disney

Historien om Fa Mulan, som ensamt barn tar sin fars plats när den kinesiska armén inkallar männen från varje familj till kriget mot hunnerna, har älskats av Disney-fans i decennier. Likt flera, andra animerade klassiker så har även denna fått en live-action-version och den kommer nu på Blu-ray och kan vinnas av just dig.

Vännerna på Disney Sverige har skickat tre exemplar av Mulan på Blu-ray som vi vill tävla ut till er läsare. För att vara med i leken gör du följande:

1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det)((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

2. Bonus (helt frivilligt): Gå in på social media och gilla / följ senses.se. Du får också hemskt gärna dela och tagga en vän eller flera vänner du tycker ska vara med i denna tävling! Du kan göra det i någon eller flera av våra sociala medier – fler interaktioner betyder extrachanser!:

Facebook:
https://www.facebook.com/SensesSe/

Twitter:
https://twitter.com/SensesSe/

Instagram:
https://www.instagram.com/senses.se/

Skicka slutligen ett mejl till [email protected] med namn, adress och mobilnummer. Ämnet: MULAN.

Tävlingen pågår till och med den 31 maj 2021. Mulan släpps på UHD 4K, DVD och Blu-ray samma dag, filmen finns tillgänglig nu på Disney+. Tävlingen presenteras i samarbete med Disney Sverige. senses redaktion lottar fram vinnarna. Resultatet kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (oftast inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.