Hem SpelGambling Sponsrat: MFF måste rekrytera en ersättare för Isaac Kiese Thelin
fotboll

Sponsrat: MFF måste rekrytera en ersättare för Isaac Kiese Thelin

av senses.se

Gästbloggaren Dominic Andreasson meddelar just nu att MMF måste rekrytera en ersättare för Isaac Kiese Thelin, och sammanfattar det tillsammans med sina gedigna kunskaper och stora erfarenhet om vad som händer inom svensk fotboll. Se hela hans profil här!

Om sanningen ska fram har aldrig Thelin tillhört MFF, utan enbart lånats ut från belgiska topplaget Anderlecht. Faktum är att 28-åriga Isaac Kiese Thelin är kontraktsbunden till Anderlecht fram till sommaren 2022. Här finns det uppgifter på att Anderlecht skulle krävt nära 20 miljoner för att släppa Thelin innan kontraktet löpt ut.

Isaac Kiese Thelin lämnar Malmö FF

Det står nu helt klart att anfallaren Isaac Kiese Thelin lämnar Malmö FF efter säsongen, enligt den svenska kvällstidningen Expressen. Det kommer då att starta ett substitutionsförfarande i fotboll, där MFF måste forska och finna alla tänkbara alternativ som kan ersätta anfallaren.

Att olika lag behöver hitta en substitution i fotboll för vissa spelare i ett lag är ganska vanligt. En annan benämning för substitution i fotboll är ersättare. Det finns oftast två anledningar till att ett lag måste ersätta en spelare. Det första är att någon avslutar sin karriär. Det andra att de krävs på ett för stort belopp av laget de lånat spelaren från.

I det här fallet har MFF lånat Thelin från belgiska Anderlecht, där spelaren har ett kontrakt fram till sommaren 2022. Även om Malmö FF påstår att de inte gett upp hoppet om ytterligare en säsong med Isaac Kiese Thelin som anfallare i laget. Dock ser det ut som de nästan 20 miljoner som Anderlecht kräver för detta, är mer än vad MFF vill mäkta med.

fotboll

Många nya fotbollsspelare vill ersätta Isaac Kiese Thelin

För att du ska få en klar uppfattning om vem Isaac Kiese Thelin verkligen är och vilka meriter denna anfallare har, kan du klicka här. Där får du också reda på att det redan står klart att Kasimpasa SK, Istanbul, har värvat anfallaren.

Med andra ord är det dags att bland alla nya fotbollsspelare som kan tänkas kunna ersätta den mycket rutinerade anfallaren Isaac Kiese Thelin. En spelare som också ingår i det svenska herrlandslaget i fotboll. Här finns det enligt Fotboll Skåne, hela 22 möjliga namn som kan vara aktuella som substitution i fotboll för IK Thelin.

Det blir dock inte lätt att ersätta en spelare som under 28 matcher sista säsongen gjorde 16 mål och bidrog till fyra assist. Detta inkluderat spel i både Svenska Cupen och Europa League. En spelare som kommer tillbaka till MFF, tidigare utlånad till norska Stabæk, är Marcus Antonsson.

Tillsammans med många andra har MFF´s anfallare Marcus Antonsson naturligtvis stora förhoppningar på att få ersätta Isaac Kiese Thelin. Konkurrensen är dock hård med stora namn som Guillermo Molins, Ola Toivonen, Inge Berget samt Adi Nalic. 

Substitutionsförfarande i fotboll

Naturligtvis är det mycket mera som ska till när nya fotbollsspelare ska välja på olika platser i ett svenskt topplag. Här finns det ett generellt substitutionsförfarande i fotboll, som på ett bättre sätt garanterar att den spelare som väljs som substitution i fotboll för ett lag verkligen passar.

Ett normalt substitutionsförfarande i fotboll, är att ett lag första och främst ser till det egna laget eller att plocka hem eventuella utlånade spelare. Det andra är att se till vilka spelare som andra lag vill låna ut. Efter detta är det dags att jämföra och plocka ut den bästa tänkbara kandidaten.

I det fallet måste också MFF och alla andra fotbollslag se till sin individuella ekonomiska situation. Detta så att den förändring de valt att göra i laget täcks av en god likviditet. Det sista som sker är samtal med spelare samt kontrakts och löneförhandlingar.

Odds på MFF – Guld 2021

Som vi alla vet finns det även en sida av fotbollen som gäller spel och betting. Kanske kan du inte roa dig med spel på vem som bli ny anfallare i MFF, men det går att spela på deras matcher och om de vinner guld nästa säsong.

Idag är det många som gillar betting och casino på Internet. Helt enkelt har det blivit rumsrent och något som idag intresserar många människor. Speciellt när det gäller betting online, så är detta verkligen något som ger extra krydda på matcherna.

Sammanfattning – Ny anfallare till Malmö FF

Det är aldrig långt till nästa säsong i fotbollens värld. Det betyder att MFF inte har all tid i världen att finna en substitution i fotboll och ersättare för anfallaren Isaac Kiese Thelin. Ännu har inget slutgiltigt besked getts, men vi är övertygade om att Malmö FF klarar skivan.

Här kommer de fullt rustade att tackla kampen om guldet nästa säsong. 

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_24]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.