Den leder Oscarsnomineringarna 2020, nu kan du får uppleva Joker på bästa formatet UHD 4K.

Tävlingen är avslutad och vinnarna är presenterade.

Joker är en filmisk berg-och-dalbana, med en lysande Joaquin Phoenix i huvudrollen och filmen har redan slagit rekord på bio med över en miljard dollar i intäkter. Nu har du chansen att ro hem filmen i bästa utgåva – på 4K Ultra HD Blu-ray (med vanlig, Full HD-Blu ray inkluderat) och högupplöst ljudspår.

Vi har fått två exemplar av vänner på Warner Bros och en av dessa kan nu bli din. Så här gör du för att tävla:

  1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (ifall du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]
    ((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))
  2. UTSLAGSFRÅGA: Joaquin Phoenix har en fantastisk rollista och har nominerats för tre Oscar tidigare (men aldrig vunnit). I år är nog hans tur. Vilken av hans roller hittills är din favorit och varför? Om du behöver inspiration kan du se hans IMDb-sida.

Svaret skickar du till info@senses.se. Glöm inte skriva namn, adress och telefonnummer i mailet. Ämne: JOKER.

Tävlingen pågår till och med den 10 februari 2020 då Joker släpps DVD, Blu-ray, Steelbook BD och UHD 4K. Finns ute nu på VOD. Presenteras i samarbete med Warner Bros. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.