Hem Resor Hitta den perfekta stugan för inrikesresan
stugor Jämtland

Hitta den perfekta stugan för inrikesresan

av senses.se

En semester i Sverige kan bli en enastående upplevelse. Det gäller framförallt dig som är intresserad av friluftsliv som exempelvis vandring, mountainbiking eller fiske under sommaren. Under vinterhalvåret är det istället skidåkning, ripjakt, isfiske, isbad och skoterturer som gäller. I mitten av Sverige hittar du fantastiska sevärdheter och upplevelser för både gamla och unga resenärer.

Jämtland – Underhållning av alla slag

Hela landskapet Jämtland bjuder på fantastiska semesternöjen av olika slag. Här finns allt från stadsliv med restauranger, klubbar och shopping i Östersund eller skidmetropolen Åre. Till fantastiskt fiske i för att nämna några exempel Ammerån, Storsjön på vissa håll, små tjärnarna ute på landsbygderna eller fjällröding uppe i Jämtlandsfjällen. Eftersom Jämtland är stort till ytan så rekommenderar vi för ett helhetsperspektiv av det vackra landskapet att du gör flera återkommande besök.

Underbara mål för dagsutflykter

Ifall det är den storslagna, vilda naturen med dalar, berg och vattenfall eller snö som lockar mest då kan du hyra stuga i Åre eller Duved. De är båda mycket välplacerade orter i mitten av Jämtlands vackra, sagolika naturlandskap. Dessa stugor ger dig exempelvis under vintern nära tillgång till dagsutflykter till Åres skidbackar och skoterleder upp till fjällstugan i Storulvån eller mot Sylbergets topp. Ifall du är ute i god tid så kan du boka en god middag av lokala råvaror med utsikt över ett storslaget fjällandskap.

Ristafallet hittar du i Undersåker bara ett par mil utanför Åre. Dit kan du ta med hela familjen för ett spännande äventyr bland fantastisk terräng och maffiga vattenfall. Här kan du om du kommer vid rätt tid på året även besöka deras fik för att äta utsökta våfflor.

Boendet

Boka alltid ditt boende i tid. I dessa trakter erbjuder Stugknuten många billiga stugor till uthyrning för alla typer av sällskap. Deras prisvärda stugor är smidiga att boka online. Stugknutens stugor passar både större och mindre sällskap, de har många extra bekvämliga tillval beroende på dina preferenser.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.