Hem Tävling Tävling: Vinn Godzilla vs Kong på UHD 4K
godzilla vs kong tävling senses

Tävling: Vinn Godzilla vs Kong på UHD 4K

av senses.se

Det var en av de mest sedda filmerna på bio under pandemi-året som varit (hittills), där repertoaren – likt det globala läget i övrigt – gick ganska mycket i social-realistisk moll. Godzilla vs Kong är high concept-eskapism som Hollywood gör bäst, ett rafflande action-äventyr med stora monster och skådisar som Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown och Rebecca Hall.

Vi har fått ett exemplar av den utsökta UHD 4K-utgåvan att tävla ut till er läsare och för att vara med i matchen behöver du bar göra följande:

1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det)((OBS! Viktigt: Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

2. Bonus (helt frivilligt): Gå in på social media och gilla / följ senses.se. Du får gärna dela och tagga en vän eller flera vänner du tycker ska vara med i denna tävling! Du kan göra det i någon eller flera av våra sociala medier – fler interaktioner betyder extrachanser!:

Facebook:
https://www.facebook.com/SensesSe/

Twitter:
https://twitter.com/SensesSe/

Instagram:
https://www.instagram.com/senses.se/

Glöm inte maila till [email protected] med ditt namn, adress och ditt mobilnummer, så vi vet var vi ska skicka filmen. Ämnet döper du gärna till: GODZILLA VS KONG

Tävlingen pågår till och med den 5 september 2021. Godzilla vs Kong släpps 6 september på DVD, Blu-ray och UHD 4K (standardutgåva + Steelbook). Tävlingen presenteras i samarbete med SF Studios och Warner Bros Sverige. senses redaktion lottar fram vinnarna. Resultatet kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (oftast inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.