Hem Film & TVBlu-ray Vinn Gemini Man på UHD 4K

Vinn Gemini Man på UHD 4K

av senses.se

Hyllade regissören Ang Lee går all-in på banbrytande specialeffekter och den absolut senaste digital-tekniken för kameror i sin action-thriller Gemini Man, där Will Smith spelar huvudrollen – mot en yngre version av sig själv.

Nu har du chansen att vinna filmen på Ultra HD 4K Blu-ray (med vanlig Full-HD Blu-ray i samma förpackning) genom att delta i vår tävling! Vi har fått två exemplar av vännerna på Paramount och ett av dom kan bli ditt.

  1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (ifall du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]
    ((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))
  2. UTSLAGSFRÅGA: Will Smith är en skådespelare som gått från tv-komedier till tunga Oscars-roller och en diger meritlista har det blivit genom åren. Vilken är din favoritfilm eller roll som han gjort och varför? Om du behöver inspiration kan du se hans IMDb-sida.

Svaret mejlar du till [email protected]. Glöm inte skriva namn, adress och telefonnummer i mailet. Ämnesraden: GEMINI MAN.

Tävlingen pågår till och med den 24 februari 2020 då Gemini Man släpps DVD, Blu-ray, Steelbook BD och UHD 4K. Presenteras i samarbete med Paramount. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.