Hem TVHBO Game of Thrones Säsong 8 – trailern

Game of Thrones Säsong 8 – trailern

av senses.se

OBS! Trailern ovan och denna artikel kan innehålla mindre spoilers för sista säsongen av Game of Thrones.

Den 14 april (eller 15 april, som det blir i Sverige när det är kvällstid i USA) så börjar Game of Thrones säsong 8 sändas på HBO Nordic. Den sista säsongen – som ska avgöra vem som sitter på järntronen när det hela är över (vi tror nämligen bara det blir en, inte ett par – tyvärr). Vad som faktiskt händer i slutet vet bara de inblandade och skaparna, då denna säsong är långt förbi böckerna och inget facit finns. Galet spännande!

Drakarna anländer till Winterfell och allas vår favoritnorrman, Kristofer Hivju (som spelar vildingen Tormund) samt Beric (Richard Dormer) verkar mot alla odds ha överlevt anstormningen från Nattkungen i förra säsongens finalavsnitt. Jamie (Nikolaj Coster-Waldau) vill kämpa för mänskligheten och Cersei (Lena Heady) verkar sorgsen, men inte särskilt oroad. Blir det hon som får regera över ett öde landskap i slutet? Eller blir det favoritparet Daenerys (Emilia Clarke) och Jon Snow (Kit Harrington) (eller kanske bara den ena av dom?). Eller får vi se Tyrion (Peter Dinklage) göra allvar av sitt äktenskap med Sansa (Sophie Turner) och skapa en bred, koalition över hela riket?

Kom med era bästa gissningar nedan och låt oss tillsammans se hur Game of Thrones säsong 8 utvecklar sig. Innan sommaren har vi svaret och ett är säkert – ingen är säker i spelet om tronerna och överraskningarna avlöser de förväntade, fan-teorierna omvartannat.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.