Hem SpelPC Förbättrade Witcher 3 släpps idag!
Witcher 3 next gen

Förbättrade Witcher 3 släpps idag!

av senses.se

Det är fortfarande ett av årtiondets bästa spel (definitivt 2015 års bästa spel, som håller oförskämt bra än idag) och idag är alltså The Witcher 3 uppdaterat med en gratis patch för alla som äger spelet, som ger oss next-gen-grafik, nya spelfunktioner och innehåll.

Snabb-översatt från CDPRs hemsida kan vi förvänta oss följande av version 4.0, som spelet nu blir:

PC och Next-Gen-konsoler (PS5 och Xbox Series X / Xbox Series S)

Strålspårad, global belysning och omgivande ocklusion.
Dessutom har PC-spelare med kompatibel hårdvara ett extra alternativ för att aktivera strålspårade reflektioner och skuggor.
Lade till olika mods och mod-inspirerat innehåll till spelet för att förbättra grafiken och den övergripande spelkvaliteten. Vi har inkluderat några gemenskapsgjorda favoriter utöver våra egna modifieringar inom områden som miljö- och skärgårdsförbättringar, realistiska trottoarer och många dekorationsuppgraderingar.

Gemenskapsgjorda och community-inspirerade mods inkluderar:

• The Witcher 3 HD omarbetat projekt av HalkHogan

• HD Monsters Omarbetad av Denroth

• Uppslukande mellansekvenser i realtid av teiji25

• Nitpicker’s Patch från chuckcash

• Världskartfixar av Terg500

Uppskalad struktur till 4K för olika karaktärer, inklusive Geralt, Yennefer, Triss, Ciri, Eredin och mer.
Alla huvudkaraktärer, inklusive Geralt, kastar nu högupplöst självskuggning även utanför mellansekvenser. Dessutom har hårklippning genom pansar samt några andra pansarklippningsproblem åtgärdats.
Miljöförbättringar:

• Lade till en ny vädertyp – ”Grå himmel”

• Uppdaterade himmelstrukturer

• Vegetations- och vattenförbättringar

• Olika mesh-förbättringar

• Förbättrade vissa utvalda VFX

• Uppdaterad global miljöbelysning

Lade till AMD FidelityFX™ Super Resolution (FSR) 2.1
Lade till fotoläge, så att spelare kan ta fantastiska bilder i världen av The Witcher 3.
Lade till alternativet att pausa spelet under mellansekvenser.
Lade till ett alternativt kameraalternativ som är närmare spelarens karaktär och som reagerar mer dynamiskt på strider och rörelser. Du hittar den här nya inställningen i Alternativ → Gameplay under Utforskning, Strids och Hästkameraavstånd.

Endast PC

Lade till ”ULTRA+” grafiska inställningar på PC, vilket avsevärt ökar spelets visuella trohet. De grafiska inställningarna som är tillgängliga på ULTRA+ påverkar:
• Antal bakgrundstecken

• Skuggkvalitet

• Grästäthet

• Texturkvalitet

• Synlighetsområde för bladverk

• Terrängkvalitet

• Vattenkvalitet

• Detaljnivå

Lade till DLSS 3-stöd. Endast tillgänglig på kompatibel hårdvara.

Endast Next-Gen-konsoler

Förbättrade den övergripande kvaliteten på grafiken på nästa generations konsoler. Inklusive förbättrade texturer, förbättrad trohet, skuggkvalitet, större dragavstånd och publiktäthet.

Ray Tracing Mode — ger strålspårad global belysning och omgivande ocklusion med dynamisk upplösningsskalning som riktar in sig på 30 FPS för PlayStation 5 och Xbox Series X.

Prestandaläge – säkerställer smidigare spelupplägg med inriktning på 60 FPS med dynamisk upplösningsskalning för PlayStation 5 och Xbox Series X.

Xbox Series S-versionen har inga ray-tracing-funktioner. Kvalitetsläget ger ökad upplösning och bättre bildåtergivning med inriktning på 30 FPS, medan Performance Mode är inriktat på 60 FPS och prioriterar smidigare spelande framför visuell kvalitet.

Implementerade användningen av adaptiva triggers och haptisk feedback på PS5 DualSense-kontroller.
Lade till aktivitetskort för PS5.

Onlinefunktioner

Lade till en crossprogressionsfunktion mellan plattformar. Dina senaste sparade filer laddas automatiskt upp till molnet så att du enkelt kan fortsätta där du slutade på andra plattformar. Cross-progression ger den senaste lagringen för varje lagringstyp. Den här funktionen blir tillgänglig när du loggar in på ditt konto.

Genom att registrera sig för MY REWARDS i The Witcher 3: Wild Hunt kan spelare få:
• Nine-tailed Vixens svärd

• White Tiger of the West Armor

• Dol Blathanna rustningsset

• Mörtkort

Detaljerad information om hur du löser in belöningarna kommer att finnas tillgänglig från den 14 december kl. 01.00 CET på thewitcher.com/my-rewards.

Ytterligare innehåll

Lade till ett nytt sidouppdrag, In The Eternal Fire’s Shadow, i Velen. Belöningar är inspirerade av Neftlix The Witcher-serie.
Lade till ett alternativt utseende för Dandelion inspirerad av Netflixs The Witcher-serie. Du kan aktivera det i Alternativ → Spel.
Lade till ett alternativt Nilfgaardian Armor-set inspirerat av Netflix The Witcher-serien. Du kan aktivera det i Alternativ → Spel.
Lade till kinesisk och koreansk voice-over. Tillgänglighet på konsoler varierar beroende på region.
Olika förbättringar och ändringar av rysk voice-over, inklusive korrigeringar för accelererade/bromsade rader i de allra flesta scener.
Livskvalitet förändras

Lade till ett Quick Sign Casting-alternativ. Det gör att skyltar kan bytas och gjutas utan att den radiella menyn öppnas. Du hittar det i Alternativ → Spel.
Lade till ett nytt standardkartfilter. Det nya filtret döljer vissa ikoner som ”?” och båtikoner för att minska ikonstöket på kartan. Dessa ikoner kan slås på igen med ”Alla” kartläge.
Justerade minimihöjden för fallskador, så att spelaren kan överleva fall från högre höjder.
Örter kan nu plundras omedelbart med en enda interaktion – utan extra loot-fönster.
Tillagda alternativ som dynamiskt döljer minikartan och uppdragsmålen när de inte är i strid eller använder Witchers sinnen. Du hittar den i Alternativ → Video → HUD-konfiguration → Dölj minikarta under utforskning och

Detta är alltså bara höjdpunkterna, gå in och testa spelet så kanske ni upptäcker mer!

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.