Hem Film & TVBlu-ray Vinn The Equalizer 2 på Blu-ray!
the equalizer 2

Vinn The Equalizer 2 på Blu-ray!

av senses.se

Denzel Washington är som vanligt briljant i rollen som Robert McCall i Antoine Fuquas nyversion av tv-klassikern The Equalizer. Nu har du chansen att vinna den hypade uppföljaren, The Equalizer 2, som släpps nästs vecka på Blu-ray. Vi är stolta att presentera en tävling som vi kör i samarbete med vännerna på Sony Pictures och där vi tävlar ut två exemplar av filmen på Blu-ray.

”Vilken är din favoritfilm med Denzel Washington och varför?”

Berätta för oss i ett mail som du drar iväg till info@senses.se och THE EQUALIZER 2 i ämnesraden. Glöm inte skriva namn, adress och telefonnummer i mailet! Och kom ihåg att vi på senses älskar personliga, roliga, unika och påhittiga motiveringar – så låt dina bästa Denzel Washington-minnen flöda fritt! (Behöver du inspiration kan du kika här, där Denzel ser tillbaka på några av sina egna favoritroller)

Tävlingen pågår till och med den 26 januari 2019 och presenteras i samarbete med Warner Bros. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten beräknas skickas inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.