Hem Film & TVBlu-ray Hallå? Du vann Blackkklansman på Blu-ray!

Hallå? Du vann Blackkklansman på Blu-ray!

av senses.se

Spike Lees Blackkklansman drog uppmärksamhet till sig för sin verklighetsbaserade historia och sitt politiska tema samt bästa film-vinst i Cannes, redan i våras, men det är nog nu – efter sex Oscarsnomineringar – som den verkligen väckt nyfikenheten hos den breda massan. Inte minst hos er läsare som gav oss (och kanske Hollywood / Trollywood?) en massa spännande ämnen att göra film på i vår Blackkklansman-tävling.

Idéer för ämnen i ”budskapsfilmer” var bland annat miljön, köttkonsumtionen (i form av pitchen ”ett gäng hardcore veganer som tar undercover-arbete hos en bonde ((kusligt nära verkligheten)) – fast här blir en av veganerna kär i bonden, i bästa Bonde Söker Fru-anda”), lokalsinne (?!), den svenska regeringsbildningen 2018 (en kärlekshistoria?), Stephen Kings liv och vår digitala (över)konsumtion (”Inte utan min dator”). För att bara ta några exempel på er briljans och fantasi!

De lyckliga vinnarna denna gång är:

  1. Joakim Pettersson, Uddevalla
  2. Michael Avidan, Stockholm

Grattis till er som vann, Blackkklansman dyker snart upp i brevlådan! Tack till alla som var med och tävlade och tack till Sony som ställde upp med priser. Fler tävlingar kommer riktigt snart!

Blackkklansman är ute idag på UHD, BD, DVD och VOD. 

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.