Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Vinn Avengers – Endgame på Blu-ray!

Tävling: Vinn Avengers – Endgame på Blu-ray!

av senses.se

©Marvel

Avengers: Endgame var en värdig avslutning på en Marvel-resa som varat i dryga elva år och spänt över 21 filmer. Det är också den mest inkomstinbringande filmen någonsin på bio och lyckades alltså sänka både Camerons Titanic och samma regissörs Avatar, efter 22, respektive tio år på tronen. Imponerande!

Nu kan filmen bli din på Blu-ray, tack vare vännerna på Walt Disney Sverige som skickat oss tre exemplar att tävla ut till er läsare! För att vara med och tävla gör du följande:

  1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]
    ((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))
  2. Vilken Marvel-film är din favoritfilm så här långt och varför? Behöver du friska upp minnet eller få inspiration så finner du alla Marvel-filmer listade här.

Mejla in ovan till [email protected], tillsammans med ditt namn, adress och telefonnummer. Märk ämnet ENDGAME.

Excelsior!

Tävlingen pågår till och med den 9 september då Avengers: Endgame har premiär på UHD 4K, Blu-ray och DVD (finns nu på VOD) och presenteras i samarbete med Walt Disney Sverige. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas ut inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.