Hem Inspiration Annons: Fixa sommarens solgaranti på de grekiska öarna
grekland ving

Annons: Fixa sommarens solgaranti på de grekiska öarna

av senses.se

Surfar man runt en stund på Ving.se, då hittar man många olika alternativ. Men bäst på flera sätt verkar den grekiska övärlden vara. Här finns något för de flesta, från glatt festande till att ligga med en drink i handen vid poolen på en elegant resort, från äventyrssport till kultur och historia.

Längst ut i Medelhavet ligger Greklands största ö, Kreta. Värme i kombination med en svalkande nordanvind ger ett behagligt klimat. Här finns mycket att se och det kan vara en god idé att hyra bil, vilket man kan ordna till ett bra pris vid resa till Grekland med Ving samtidigt som man bokar resan.

ving grekland

Vill man ha stadsliv och shopping väljer man helst Rethymnon, Hersonissos eller Chania stad. Barnfamiljerna brukar dras till Makrigialos och Kolimbari. Den som vill slappa i en avskild miljö väljer resmål som Maleme, Ierapetra eller Elounda. Allt efter egen smak. Och då Kreta inte är mer än 15 mil långt och som mest fem mil brett är ett tillfälligt miljöombyte lätt ordnat.

Rhodos som ligger mot gränsen till Turkiet är en av Greklands mest älskade semesteröar, med flest soldagar i hela öriket. Även här finns något för alla. Stadsliv, shopping och nöjen i Rhodos stad eller en tillbakalutad tillvaro i till exempel Kolymbia. Hit kan Ving även erbjuda paketresor med reguljärflyg, vilket ger dig ökad flexibilitet vad gäller tider och komfortnivå.

Den tredje klassikern är Korfu utanför den nordligaste delen av Greklands västkust. Många reser hit för de fina stränderna och den frodiga naturen. Här kan man hitta rofyllda pärlor för ett tillbakalutat strandliv. Annars är ju pittoreska Korfu stad ett alternativ för den som vill ha större utbud av barer, krogar och shopping.

Det var de tre stora. Sedan finns naturligtvis många fler öar som till exempel Kos, Thassos, Kalymnos och Lefkas. Alla brukar hitta sin egen favorit.

grekland ving

En nyhet i Vings utbud ligger på det grekiska fastlandet, i bukten sydväst om Thessaloniki. Där håller den Olympiska Rivieran på att etablera sig med resmål som livliga Platamonas – eller dess motpol Plaka, där du kan njuta av lugnet på ett av Olympiska Rivierans absolut bästa hotell.

Sedan kan man naturligtvis hålla ett öga på sista minuten-resorna. Ving har en tjänst som meddelar dig när något intressant dyker upp. Eller varför inte köpa bara en flygstol till sista minuten-pris och luffa runt bland de grekiska bad- och party-öarna?

För visst vore det trevligt att veta att man får i vart fall en eller två veckor med kanonväder i sommar?

Detta är en annons från Ving

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.