Hem Film & TVBlu-ray Anden uppfyller följande Aladdin-vinnares önskan

Anden uppfyller följande Aladdin-vinnares önskan

av Fredrik Johansson

©Disney

Det var inte konstigt att vår Aladdin-tävling blev så poppis, Aladdin (2019) kan vara den bästa live-action remaken av en animerad Disney-klassiker hittills! Så rolig, underhållande och precis lagom mycket nostalgi och nyheter i ett. Ett måste att se.

Figuren som flest ser fram emot att se är – inte oväntat – Anden, som spelas av Will Smith och bär en tung förväntan efter Robin Williams ikoniska prestation i den tecknade långfilmen. Och vi tycker han klarar det med bravur! Andra favoriter var Naomi Scott (som spelar Jasmine), hur hennes tiger Raja avbildas (han är animerad, kan vi avslöja), den kontroversielle Jafar samt – otippat nog, Sultanen (som är en känd skådis för som följt första säsongerna av Showtimes suveräna Homeland). Stödröster kom även in på papegojan Iago (som är lite mindre kolerisk i denna version) och Mattan, två härliga figurer.

Följande, lyckliga vinnare kommer få sin önskan besvarad och har en högtidsstund framför sig i hemmabion:

  1. Joakim Pettersson, Uddevalla
  2. Michaela Sköld, Huddinge
  3. Hans Olsson, Borås

Stort grattis till er, Aladdin flyger snart in på PostNords flygande matte (om det ändå vore så väl) så helgen kan bli lite mysig filmtajm! Tack till Disney Sverige som ställde upp med priser!

Just nu kan du tävla vidare om biobiljetter till femte Rambo-filmen Last Blood och i oktober kommer vi ha rekordmånga, spännande filmtävlingar – håll utkik!

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.