Adventstävling med ZAGG

av senses.se

Det var så poppis förra året så vi tänkte köra en repris i år. Denna gång har vännerna på ZAGG plockat ihop en tomtesäck med följande priser:

Mophie Speedport 67 

En kompakt väggladdare som snabbladdar. Mophie speedport 67 har två USB-C-uttag och är idealisk för att snabbt ladda mobiler, surfplattor och till och med laptops.

ZAGG Pro Stylus 2 

ZAGG Pro Stylus 2 är en magnetisk iPad-penna som passar alla, från kreatörer till vardagsanvändare. Den finns i fem olika färger och erbjuder trådlös laddning, antingen via den medföljande dockan eller på en iPad Pro. Med en fin spets för detaljerade teckningar och en rund ände för svep, är denna penna perfekt för att maximera iPad-användningen.

ZAGG Pro tangentbord 12

Denali Snap är ett MagSafe-kompatibelt skal som skyddar din mobil upp till 5 meters fall på grund av materialet grafen – hårdare än diamant, 200 gånger starkare än stål men ändå flexibelt som gummi. Plus, den har ett skönt, halkfritt grepp och en svart texturerad yta. För dig med iPhone 15 finns det en trevlig bonus: ett inbyggt utfällbart stöd för handsfree-tittning. Stödet är smidigt och går att fälla in så det blir helt plant med skalet. 

ZAGG Denali Snap – mobilskal med stötskyddande materialet grafen (eller D3O) 

Monsterskalet Denali med 5 meters fallskydd. 

ZAGG InvisibleShieldXTR skärmskydd 

Highend-skärmskyddet för din mobiltelefon. Inkluderar inbyggt stötskydd, antireflex-teknik, extra beröringskänslighet, starkaste blåljusskyddet på marknaden, antidamminstallation och miljövänlig tillverkning. 

Läs mer om InvisibleShield XTR och Denali i vårt iPhone 15 Pro Max-test. ZAGG InvisibleShields färdigpackade skärmskydd i kartong finns tillgängliga för iPhone, Samsung Galaxy och Google Pixel. För andra mobilmodeller (samt klockor, surfplattor, actionkameror med mera) erbjuds tjänsten InvisibleShield OnDemand skräddarsydda skärmskydd som finns hos Elgiganten, Power, NetOnNet och Tele2. Observera att mobilskalen endast är tillgängliga för iPhone, Samsung och Google Pixel.

För att vara med och tävla om dessa fina priser ska du göra följande:

1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det)((OBS! Viktigt: Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

2. Gå in på social media och gilla / följ senses.se. Tagga sen minst tre vänner du tycker ska vara med i denna tävling! Du kan göra det i någon eller flera av våra sociala kanaler:

Facebook:
https://www.facebook.com/SensesSe/

X (Twitter):
https://twitter.com/SensesSe/

Instagram:
https://www.instagram.com/senses.se/

Sist men inte minst, för att ditt bidrag ska räknas och för att ZAGG ska veta vart priserna ska skickas, behöver du maila till [email protected] och skriva ditt namn, adress och mobilnummer. Skriv också ordningen du helst önskar vinna priserna i. Ämnet får du gärna döpa till: ZAGG.

Glad advent!

Tävlingen pågår till och med den 10 december 2023. Tävlingen presenteras i samarbete med ZAGG. senses redaktion lottar fram vinnarna. Resultatet kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (oftast inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.