Hem Teknik / PrylarKomponenter och tillbehör Adventskalender Lucka 1 – Vinn priser från mophie & ZAGG
mophie Zagg julkalender lucka 1

Adventskalender Lucka 1 – Vinn priser från mophie & ZAGG

av senses.se

Tillsammans med ZAGG/mophie så öppnar vi första luckan i senses adventskalender 2022. I julklapps-potten ligger följande fina priser, som du som aktiv läsare kan vara med och tävla om:

1) mophie snap+ powerstation stand – powerbank och ställ i ett 
Se på video eller ring ett videosamtal utan att oroa dig för en låg nivå på mobilbatteriet. Mångsidiga snap+ powerstation stand har ett internt batteri på 10 000 mAh och drar nytta av trådlös laddning. Ett justerbart stativ fälls ut för att göra snap+ powerstation stand till ett bärbart stativ som laddar din telefon medan du tittar på video eller är med i ett videosamtal. Powerbanken innehåller också ett tripod-fäste så att du fixar innehållsskapande utan batteritorsk. Det finns också en snabbladdande USB-C-port om man mot förmodan vill ladda med sladd. Powerbanken fungerar till Apple MagSafe-kompatibla produkter samt övriga telefoner med trådlös laddning med en medföljande adapter.

Mer info: https://www.zagg.com/en_eu/snap-powerstation-stand-intl

2) mophie snap+ wireless stand – ladda trådlöst vid skrivbordet 
Laddar din iPhone 12/13/14 (och andra mobiler med medföljande snap adapter) i en perfekt vinkel på alla skrivbord eller nattduksbord med mophie snap+ wireless stand. De starka magneterna håller din mobil i liggande eller stående läge, samtidigt som stället levererar trådlös laddningskapacitet på upp till 15 watt trådlös ström till Qi-kompatibla mobiler samt 7,5 watts till iPhone-modeller.

Mer info: https://www.zagg.com/en_eu/snap-plus-wireless-charging-stand-eu

3) snap+ wireless charger – trådlös magnetisk MagSafeladdare både för iPhone och Android
Ladda iPhone 12 och andra mobila enheter bekvämt med bara en laddare. Den trådlösa laddaren Snap+ ger upp till 15 watt trådlös ström till MagSafe- och Qi-kompatibla telefoner och upp till 7,5 watt till övriga iPhones som klarar trådlös laddning. Snap+ wireless charger fungerar också att ladda genom upp till 3 mm tjocka mobilskal.

Mer info: https://www.zagg.com/en_uk/snap-plus-wireless-charger

4) Gear4 Crystal Palace – transparent skal med 4 meters fallskydd  
Crystal Palace-skalet förenar elegant, transparent design med oslagbart fallskydd. Mobilskalet är tillverkat av D3O Crystalex, det klaraste, tunnaste och mest avancerade icke-gulnande skyddsmaterialet för mobilskal, och klarar fall upp till 4 meter. Bakplattan är gjord av polykarbonat, samma material som används i skottsäkert glas. Crystal Palace finns för de flesta iPhone-modeller, Samsung Galaxy samt nya Google Pixel 7-serien. Till iPhone-modellerna 12-14 finns även Crystal Palace Snap med MagSafe. 

Mer info: https://www.zagg.com/sv_eu/protective-cases

5) InvisibleShield Glass Elite – fem gånger starkare än ett vanlig skärmskydd i glas  
ZAGG:s standardskärmskydd i glas – Glass Elite – är utvecklad att vara fem gånger starkare än ett traditionellt glasskärmskydd. ZAGG har lagt till en antimikrobiell behandling som skyddar skärmskyddet, samt tekniken ClearPrint, som gör fingeravtryck praktiskt taget osynliga. Glass Elite finns till de flesta modeller av iPhone och Google Pixel 7. Installationsflikar och en medföljande installationsram gör monteringen av skärmskyddet snabbt och exakt.  

* vinnare som varken har iPhone eller Pixel 7 kan välja annat, motsvarande skydd på ZAGG.com

Mer info: https://zagg.com/sv_eu/screen-protection

Så här gör du för att vara med och tävla:

1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det)((OBS! Viktigt: Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

2. Bonus (helt frivilligt): Gå in på social media och gilla / följ senses.se. Du får gärna dela och tagga en eller flera vänner som du tycker ska vara med i denna tävling! Du kan göra det i någon eller många av våra sociala medier – att göra detta ger dig en extrachans!:

Facebook:
https://www.facebook.com/SensesSe/

Twitter:
https://twitter.com/SensesSe/

Instagram:
https://www.instagram.com/senses.se/

3. Slutligen – glöm inte, för att ditt bidrag ska räknas, så behöver du maila till [email protected] och skriva ditt namn, adress och mobilnummer. Ämnet får du gärna kalla: LUCKA 1.

Lycka till! 🎅🏻🎄🎁

Tävlingen pågår till och med den 30 november 2022. Tävlingen presenteras i samarbete med ZAGG/mophie. senses redaktion lottar fram vinnarna. Resultatet kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (oftast inom 14 dagar) från avslutad tävling från ZAGGs lager. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.