Hem SpelPC Recension: Voyage

Recension: Voyage

av Henric Brandt

I Voyage kan du utforska världen ensam eller med en annan spelare i co-op-läge. Det finns ingen anledning – eller ens möjlighet – att nyttja våld, utan Voyage kan avnjutas av alla spelare, stora som små. Led de två överlevarna genom olika miljöer och ge er ut på en spännande resa i en främmande värld.

Foto: Copyright 2022 - Ratalaika Games - Voyage - Red planet.
Foto: Copyright 2022 – Ratalaika Games

Jag förstår mig på idén med spel som inte går ut på att du ska lösa saker med våld; den metoden är verkligen en simpel lösning för att göra ett spel spännande. Problemet för mig med Voyage är att spelet skulle behövt ersätta med annan spänning. Nu blir det väldigt enformigt, för det händer liksom inget.

Det är ingen större utmaning att klara av de olika hindren som ställs i ens väg och upplevelsen blir mer av ett tidsfördriv än en aktiv spelsession. Vilket i sig kanske inte är fel, men jag personligen har svårt för sådana här spel, som enbart är snygga och stämningsfulla.

Foto: Copyright 2022 - Ratalaika Games - Voyage - The woods
Foto: Copyright 2022 – Ratalaika Games

För det är verkligen Voyage styrka, dess look och sound. Grafiken är vackert handmålad och alla platser har sin unika utformning. Ljud och musik är stämningsfulla och välgjorda och skapar en väldigt omslutande upplevelse.

Jag spelade Voyage på Xbox Series S och upplevde inga som helst prestanda-problem i fråga om lagg eller långa laddtider. Spelet flyter på perfekt. Har du en till handkontroll till din Xbox så kan du spela Voyage ihop med en vän i soffan. Det finns tyvärr inget online-läge. så det är endast lokal co-op som gäller.

Foto: Copyright 2022 - Ratalaika Games - Voyage - The orb.
Foto: Copyright 2022 – Ratalaika Games

Sammanfattningsvis så är Voyage verkligen ett välgjort spel för en liten prislapp, men för mig är det är inte tillräckligt spännande och engagerande för att nå ända upp till en rekommendation.

Ratalaika Games skickade recensionskod för detta test. Utskickare av material har inget redaktionellt inflytande på våra tester.

Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.