Hem Film & TV Vinnaren av Yeti Nano och Compass från Blue!
blue yeti nano compass

Vinnaren av Yeti Nano och Compass från Blue!

av senses.se

Det roliga med alla tävlingar som vi anordnar på senses.se är hur många otroligt fina, berörande, roliga och fyndiga bidrag vi får in från er läsare. Samtidigt gör ni vårt liv så himla jobbigt, då vi måste överlägga i timmar på redaktionen om vem som är den mest värdiga vinnaren – så tight är konkurrensen!

Vi har fått bidrag som sagt att om de vann skulle de visa sitt ex vart skåpet ska stå genom att sjunga in en demo, andra idéer har varit nostalgi- och true crime-poddar, talkshows med gäster, streaming av spel och att skapa youtube-kanaler om allt ifrån vänner som pratar ocensurerat på middag till en duo som utmanar varandra på galna utmaningar. Men den som fångade oss med sin personliga historia mest och därför är vinnaren av Blue Microphones ljudstudiopaket för hemmabruk, är…

Peter Tjärndal från Mölndal. Peter har längde drömt om att få använda sin röst kreativt, bland annat till att dubba barnfilmer och tecknade filmer (vilket han inte var ensam om att skriva), men det var hans mycket specifika önskan om att få vara en unik och galen röst för reklamfilmer som fångade vår uppmärksamhet. Ingen gillar reklam som avbryter en mitt i programmet man håller på att titta på, men rolig och bra reklam kan ibland överträffa själva huvudnumret. När han dessutom tog upp Åke ur den klassiska Lotto-reklamen (”Du har ju hela helgen på dig”) som exempel på den glädje och det bestående intryck han själv vill göra, så var saken biff:

Vi gratulerar Peter och vill gärna vara med och stödja honom i hans framtida karriär som röstskådespelare – så mycket att vi slänger in en liten bonus till honom också: han får 45 minuter gratis coaching via Skype/FaceTime med skådespelaren och redaktionsmedlemmen Christian Magdu, som gjort röster till både SVT Barnkanalen, Pokémon, dataspel och ljuddraman. Info kommer i mailet!

Tack till alla er som varit med och tävlat – häng inte läpp om det inte blev du denna gång, vi är bara halvvägs igenom årets julkalender på senses och temperaturen ökar snabbt.

blue yeti nano compass

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.