Hem SpelPC Recension: The Company Man
Silver

Recension: The Company Man

av Henric Brandt

Beväpna dig med ett tangentbord, undvik sekreterarens kaffe-andedräkt och passa dig för bossen – som använder praktikanter som projektiler! Det är inte helt lätt att överleva på den här arbetsplatsen.

Pressbild: ©Forust / Leoful - The Comany Man - Avoid the email.
Pressbild: ©Forust / Leoful

The Company Man är i grund och botten ett klassiskt plattforms-äventyr. Du rör dig från vänster till höger, hoppar mellan plattformar och slår ned fiender. Det som skiljer The Company Man från alla andra versioner av den här klassiska spelgenren är dess humor och utformning.

Pressbild: ©Forust / Leoful - The Comany Man - Avoid the saw blades.
Pressbild: ©Forust / Leoful

Du styr en helt vanlig kontorsnisse, som en dag helt enkelt får nog och vill stiga i graderna och det visualiseras på ett väldigt humoristiskt sätt. Kontrollerna är enkla och snabba att lära sig. På klassiskt manér så börjar det ganska enkelt, men blir snabbt svårare. Spelet är fartfyllt och kul och grafiken är snygg och humoristisk. Det enda smolket i bägaren är när du möter bossarna (som i det här spelet verkligen är bossarna!) så har dessa ingen health-bar vilket gör att du omöjligen kan veta hur mycket mer stryk de tål. Det blir snabbt irriterande när du dör gång på gång, utan att ha en aning om hur nära eller långt ifrån målet du var.

Pressbild: ©Forust / Leoful - The Comany Man - Find a way.
Pressbild: ©Forust / Leoful

The Company Man fungerar perfekt på din Nintendo Switch i både dockat och i bärbart läge. Laddningstiderna är blixtsnabba, så det är minimalt med väntetid.

Pressbild: ©Forust / Leoful - The Comany Man - Avoid the falling coworker.
Pressbild: ©Forust / Leoful

Sammanfattningsvis så är The Company Man helt klart värd en rekommendation. Det är kul, fartfyllt och väldigt annorlunda mot andra spel i genren. Prislappen är dessutom låg och gör därmed spelet ännu mer åtråvärt!

Leoful skickade recensionsexemplar av detta spel. Utskickare av material har inget redaktionellt inflytande på våra tester.

Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_22]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.