Hem Hälsa & Skönhet Vatten kan läsa dina tankar

Vatten kan läsa dina tankar

av senses.se

Masaru Emoto är en japansk författare och entreprenör som under flera år studerat vatten och som började intressera sig för orsaken till att det inte finns två snökristaller som är exakt likadana. Hans nyfikenhet fick honom att aktivt och med kreativa metoder börja forska i ämnet och det skulle inte dröja länge förrän han gjorde sensationella upptäckter.

Genom att frysa ned vatten i petriskålar i minus tjugo grader C, under några timmar, så bildades iskristaller som han sedan kunde fotografera med hjälp av en höghastighetskamera. Han provade att skriva ord på lappar som han tejpade fast i botten på skålarna och det visar sig förbluffande nog att vattnet reagerade vibrationsmässigt på det ord som stod. Ord som uttrycker godhet, tacksamhet och kärlek bildar vackra iskristaller och ord som uttrycker hat, avund och negativitet skapar missbildade och ofullständiga kristaller med dämpade färger.

Att vatten är så mottagligt för våra tankar, ord och handlingar gör det extra intressant när vi tänker på att våra egna kroppar består av 80% vatten. För om vatten plockar upp våra signaler så lätt så innebär det ju att vi ständigt kommunicerar med våra egna kroppar, vare sig vi är medvetna om det eller inte.

Vikten av att tänka positivt och ha en bra inställning till saker hamnar plötsligt i ett helt nytt ljus. Tänk hur vi skulle kunna påverka vår hälsa och vår planet?

Masaru Emoto har skrivit flera böcker i ämnet och gjort världen medveten om ”tankens kraft”. Han har även påvisat skillnader i t e x naturligt källvatten jämfört med vattenledningsvatten.

Vill man läsa mer om Emotos fantastiska upptäckter så rekommenderas hans bok ”Vattnets dolda budskap”.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.