Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Vinn V för Vendetta på UHD 4K
v för vendetta uhd 4k tävling

Tävling: Vinn V för Vendetta på UHD 4K

av senses.se

”Remember, remember the fifth of november”… Ja, det är ju om bara två dagar. Det är också nyckeldatumet i James McTeigues filmatisering av Alan Moores DC / Vertigo-serie V for Vendetta på UHD 4K, med filmmanus av Matrix-författarna Wachowski-systrarna (på den tiden, bröderna).

Tack vare vännerna på SF Studios och Warner så har vi fått två exemplar av filmen på bästa hemmabioformatet UHD 4K (inklusive vanliga Blu-ray) att tävla ut till er läsare!

För att vara med och ha chansen att dra hem ditt ex behöver du bara göra följande:

1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (ifall du inte redan gör det)


((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

2. UTSLAGSFRÅGA: Andy och Larry Wachowski, numera Lana och Lilly Wachowski, har en rad uppmärksammade filmer på sitt CV. Vilken av dom är din favorit och varför? InspirationIMDb.

Ditt bidrag mailar du in till [email protected] och där skriver du även namn, adress och telefonnummer. Ämne: V FÖR VENDETTA.

”Ideas are bullet-proof!”

Tävlingen pågår till och med den 10 november 2020. V for Vendetta släpps den 5 november på UHD 4K + Blu-ray. Tävlingen presenteras i samarbete med SF. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.