Hem Film & TVBlu-ray Recension: Ticket to Paradise

Recension: Ticket to Paradise

av Henric Brandt

David Cotton (George Clooney) och Georgia (Julia Roberts) möts när de är väldigt unga och blir blixtförälskade i varandra. De gifter sig kort därpå och snart får de dottern Lily (Kaitlyn Dever) tillsammans. Äktenskapet håller inte och fem år senare är de skilda och rejält bittra på varandra. De kan inte ens vara i samma rum utan att de hela tiden ska hamna i bråk. Flera år senare så tar Lily studenten och åker till Bali på lite välbehövd semester. På Bali möter Lily sitt livs kärlek och 37 dagar senare så proklamerar hon att hon ska gifta sig. David och Georgia kastar sig på första bästa plan ner mot Bali för att försöka stoppa dottern att göra samma misstag som de en gång gjorde. Ett uppdrag som kommer visa sig ha en del (o)anade konsekvenser.

George Clooney och Julia Roberts har spelat ett par förut i bland annat Oceans Eleven-filmerna och de passar verkligen ihop. Därmed blir paret också den stora behållningen i Ticket to Paradise. För en mer förutsägbar film får man leta efter. Det är inte svårt att räkna ut vad som kommer hända i slutet och varje ”vändning” har publiken räknat ut långt i förväg.

Normalt sett så skulle det här störa mig så pass mycket att filmen skulle få ett bottenbetyg, men tack vare Clooney och Roberts charm och karisma så är det svårt att inte dra på smilbanden och bara hänga med på en semesterresa till Bali. Speltiden är precis lagom på 1 timme och 44 minuter.

Bilden på Blu-ray utgåvan återges i 1080p med hög bitrate och det ger därmed en väldigt stadig bild även i snabba panoreringar. Djungeln ser vacker ut och kvällsscenerna har fint djup och skärpa. Ljudet är i 7.1 DTS Master Audio och är mest imponerande i filmens helt klart bästa scen, vilken är Beer pong-sekvensen när föräldrarna tävlar mot dottern och hennes fästman. Det trycker verkligen till i musiken och surroundsystemet får jobba ordentligt.

Som vanligt finns det tyvärr inget extramaterial på skivan. Så med andra ord; ytterligare en fullpris Blu-ray-utgåva som inte har något att erbjuda utöver bättre kvalitet mot vad streaming-tjänsterna annars levererar.

Sammanfattningsvis så är Ticket to Paradise en förutsägbar liten film, men tack vare charmerande skådespelare och en del underhållande sekvenser så blir betyget ändå godkänt.

SF Studios skickade recensionsexemplar för detta test. Utskickare av material har inget redaktionellt inflytande på våra tester, utan vi skriver alltid oberoende med er läsare och konsumenter i fokus.


Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.