Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Vinn The Last Duel på BD!

Tävling: Vinn The Last Duel på BD!

av senses.se

© 2021 20th Century Studios

The Last Duel, Ridley Scotts senaste medeltids-epos är något så ovanligt som en modern #metoo-historia berättad ur tre perspektiv. Matt Damon spelar huvudroll och har åter skrivit manus med Ben Affleck (något de inte gjort sen 1998 med Good All Hunting, då de vann Oscar) och i de två andra storrollerna ser vi Adam Driver och Jodie Comer (Free Guy).

Av vännerna på Disney har vi fått två exemplar på Blu-ray att tävla ut till er läsare! Gör så här för chansen att bli lycklig ägare till den ena:

1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det)((OBS! Viktigt: Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

2. Bonus (helt frivilligt): Gå in på social media och gilla / följ senses.se. Du får gärna dela och tagga en vän eller flera vänner du tycker ska vara med i denna tävling! Du kan göra det i någon eller flera av våra sociala medier – fler interaktioner betyder extrachanser!:

Facebook:
https://www.facebook.com/SensesSe/

Twitter:
https://twitter.com/SensesSe/

Instagram:
https://www.instagram.com/senses.se/

Skriv sen ett mejl till [email protected] med namn, adress och mobilnummer så att vi vet var vi ska skicka vinsten. Ämnet: LAST DUEL.

Tävlingen pågår till och med den 3 februari 2022. The Last Duel finns ute nu på UHD 4K, BD, DVD samt ingår i Disney+. Tävlingen presenteras i samarbete med Disney Sverige. senses redaktion lottar fram vinnare. Resultatet kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (oftast inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.