Hem Film & TV Tävling: Vinn The Greatest Showman på UHD 4K!
the greatest showman

Tävling: Vinn The Greatest Showman på UHD 4K!

av senses.se

Moulin Rouge skapade en slags ny våg för musikalgenren på film 2001 och 2017-2018 förvaltas det ypperligt av The Greatest Showman, den sanna historien om cirkus-direktören och ”freak show”-producenten P.T. Barnum (spelad av Hugh Jackman). En vacker, romantisk och o-cynisk musikal med fantastiska låtar som lyckas pricka tidsandan då och nu utan övertydliga, moraliska pekpinnar.

Nu kan DU ta hem ett ex av The Greatest Showman på UHD (Ultra HD) 4K tack vare våra vänner på Fox Sverige, som ställer upp med tre exemplar på det bästa format du idag kan se film (även vanliga Blu-ray finns med i utgåvan för dig som ännu inte uppgraderat till 4K och HDR).

the greatest showman tävling

Klicka på videon ovan och se till att du följer senses.se på Instagram. Sen lägger du upp en bild på dig som är kul, galen, originell, snygg, sprudlande eller precis vad du vill uttrycka dig som! Och taggar senses på @senses.se. Som låten i filmen säger This is Me (#ThisIsMe)

Tävlingen presenteras i samarbete med 20th Century Fox. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss mest utmärkande bilder, beslut kan inte överklagas. Filmen skickas via vanlig A-post, önskas någon form av spårbar försändelse står vinnaren själv för detta. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnarna. 

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.