Hem Film & TVBlu-ray The Equalizer 2 – vinnarna!
the equalizer 2

The Equalizer 2 – vinnarna!

av senses.se

Att Denzel Washington är populär råder ingen tvekan om. Hans senaste actionfilm The Equalizer 2 toppar just nu VOD och video-listorna och ni läsare har påmint oss om exakt hur många, otroliga rollprestationer som svärmorsdrömmen Denzel gjort genom åren och varför han lätt förtjänar fler än sina två Oscars (en för biroll i Ärans Män och en för huvudroll i Training Day). Vår Equalizer 2-tävling var med andra ord en hit!

Det var lite otippat att ingen lyfte Training Day som sin favoritfilm med Denzel, samtidigt som flera av er verkar älska den kusliga och något förbisedda, övernaturliga thrillern Fallen (hette Ondskans Spår på svenska och är från 1998). Ärans män (Glory), Denzels första Oscar, fanns givetvis med, såväl som hans kusligt porträttlika Malcolm X, Pelikanfallet och den något bortglömda The Mighty Quinn. Det finns onekligen ett stort filmbibliotek att dyka ned i med en av vår tids stora favoriter så det är bara att komma ikapp på det du inte sett – Denzel är alltid sevärd!

De lyckliga vinnarna denna gång, som skrev bäst, finast och mest personliga motiveringar är:

  1. Christina Lembke, Lidingö
  2. Marcus Jach, Onsala

Grattis till er, Robert McCall gör snart hembesök och tar er med på actionfylld resa som denna gång innehåller personlig hämnd. Tack till Sony som ställde upp med priser!

Och glöm inte att tävla om den sexfaldigt Oscarsnominerade Blackkklansman, sista chansen idag!

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.