Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Vinn Rampage BD + T-shirt
rampage tävling

Tävling: Vinn Rampage BD + T-shirt

av senses.se

Tisdagen den 20/8 har Rampage: Big meets Bigger premiär på hemformaten DVD, Blu-ray och UHD (samt VOD då, förstås). Henric diggade filmen baserad på det klassiska dataspelet, med härliga effekter och en Dwayne Johnson i högform.

Nu har du chansen att vinna ett eget exemplar av Rampage på Blu-ray och – special denna gång – en t-shirt med filmens tema. Vi har fått tre ex av vännerna på Warner Bros och tischorna finns i storleken S, M och L – så ettan väljer storlek först, tvåan sen osv.

rampage t-shirt

För att vara med och tävla ska du svara på följande fråga:

Vilken film med Dwayne ”The Rock” Johnson är din favorit och varför? 

Maila in ditt svar till [email protected] med namn och adress och glöm inte att vi i juryn älskar personliga, roliga och originella svar! De tre vi anser bäst kommer att belönas med varsitt ex av filmen och en t-shirt, som man får välja storlek på efter placering.

Tävlingen pågår till och med 18 augusti 2018 och presenteras i samarbete med Warner Bros. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas inom 14 dagar från avslutad tävling via vanlig A-post, önskas någon form av spårbar försändelse står vinnaren själv för detta. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnarna. 

rampage blu-ray

Missa inte detta

2 kommentarer

Henrik Tällberg augusti 18, 2018 - 16:31

Fast & Furious 8 är helt klart min favorit! Jag är ingen vidare bilförare men drömmer om att jag kör som The Rock och de andra gör i filmen och impar på sonen med min körning!

Svara
senses.se augusti 18, 2018 - 21:15

Henrik: Glöm inte maila in ditt svar med adress till [email protected] för att delta i tävlingen!

Svara

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.