Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Vinn Croodarna 2 på UHD 4K!
tävling croodarna 2 senses

Tävling: Vinn Croodarna 2 på UHD 4K!

av senses.se

Det är snart dags för den galna familjen från stenåldern att göra intåg i din hemmabio. Croodarna 2 (eller The Croods: A New Age som originaltiteln lyder) är ett fartfyllt äventyr för hela familjen och en strålande film att avnjuta i UHD 4K (eller Blu-ray, som också ingår i utgåvan)!

Av vännerna på SF Studios och Universal har vi fått två exemplar att tävla ut till er läsare. För att vara med och tävla:

1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det)



((OBS! Viktigt: Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

2. Bonus (helt frivilligt): Gå in på social media och gilla / följ senses.se. Du får gärna dela och tagga en vän eller flera vänner du tycker ska vara med i denna tävling! Du kan göra det i någon eller flera av våra sociala medier – fler interaktioner betyder extrachanser!:

Facebook:
https://www.facebook.com/SensesSe/

Twitter:
https://twitter.com/SensesSe/

Instagram:
https://www.instagram.com/senses.se/

Skicka slutligen ett mejl till [email protected] med ditt namn, adress och mobilnummer så vi vet var vi ska skicka filmen om du vinner. Ämne: CROODARNA 2

Tävlingen pågår till och med den 15 november 2021. Croodarna 2 släpps samma dag på BD, DVD och UHD 4K. Tävlingen presenteras i samarbete med SF Studios. senses redaktion lottar fram vinnare. Resultatet kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (oftast inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.