Hem Film & TVBlu-ray Tävling – Vinn JUSTICE LEAGUE på 3D Blu-ray!
justice league 3d blu ray

Tävling – Vinn JUSTICE LEAGUE på 3D Blu-ray!

av senses.se

Fick du inte vad du önskade dig av Påskharen? Eller är det kanske bara så att du ser att superhjälte-hyllan i samling behöver påfyllning? Frukta ej, senses, tillsammans med Warner Bros Sverige ser till att du får chansen att lägga Justice League på 3D*-Blu-ray till filmskatten!

Som ett svar på Marvels Avengers-mashup så bjuder Justice League på DCs bästa superhjältar i samma film: Batman, Wonder Woman, Aqua Man, The Flash och Cyborg. Hotet kommer denna gång från den interdimensionella världsförstöraren Steppenwolf och hela gänget måste verkligen samarbeta för att besegra denna, formidabla fiende.

SÅ VINNER DU: Allt du behöver göra är att klicka igång videon ovan, ta dig till Youtube (klicka på Youtube-loggan i nedre, högra hörnet) och där like:a, prenumerera och lämna en kommentar där du berättar vem som är din favorit-superhjälte och varför? Tävlingen avslutas onsdagen 11 april och vinnarna presenteras i den veckans avsnitt av senses Youtube-kanal.

Stort lycka till!

* 3D kräver 3D-tv och glasögon, i utgåvan ingår också vanlig (icke-3D) Blu-ray.

Missa inte detta

2 kommentarer

Nils Karlsson april 4, 2018 - 12:00

Wonder woman – 100% ärlig , vacker , rättvis och hjälper människor uppoffrande mot elaka grekiska gudar , monster och nazister – en sann hjälte både i serietidningsvärlden och på film (hennes egna film) har inte sett hennes prestation i JLA filmen

Svara
senses.se april 4, 2018 - 12:18

Hej Nils! Tack för ditt bidrag – men för att vara med och tävla behöver du posta din kommentar på Youtube-kanalen här (logga in, tryck tumme upp, prenumerera och klistra in kommentaren i fältet under videon): https://youtu.be/0-fw7pSPY1g

Lycka till!

Svara

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.