Hem Livsstil Sponsrat inlägg: Den perfekta parleksaken
parleksak

Sponsrat inlägg: Den perfekta parleksaken

av senses.se

Har ni tänkt på att prova en sexleksak tillsammans? Då är penisringen ett perfekt val. Den är inte bara smidigt och lätt att använda, den ger också otrolig njutning för dig och din partner. Det är nästan svårt att tro att en så liten sak kan ge så mycket.

Det som gör en penisring till den optimala parleksaken är att den ger mannen kraftigare och längre stånd, samtidigt som den stimulerar din partner med vibrationer. Det är ett enkelt sätt att få tillbaka spänning i relationen.

Vad är en penisring?

Som nämnt så ger den båda parter njutning på samma gång och som namnet antyder är den formad som en ring. De flesta av dem har också en vibrator som antingen gör ringen lite tjockare eller sitter på som ett par kaninöron. Dessa kaninöron gör penisringen till en så kallad rabbit dildo. Rabbit dildon blev känd i Sex and The City. När en penisring har rabbitfunktioner så agerar penisen givetvis dildo och öronen stimulerar klitoris.

Det som gör det till en perfekt nybörjarleksak är att den bara förbättrar ert sex. Ni har samma sex som tidigare bara lite längre och mer intensivt. Kanske även med härlig klitorisstimulering. Det är lättare för kvinnor att komma vid klitorisstimulering än vid penetration. Därför kan detta göra underverk för kvinnors orgasm. Själv har jag aldrig kommit vid penetration men med hjälp av vibrationer har jag upplevt häftiga klitorisorgasmer.

parleksak

Kom närmare varandra med sexleksaker

Sexleksaker kan givetvis göra ert sexliv bättre kanske till och med ta det till helt nya höjder. Dock kan en leksak som tillexempel en penisring mycket mer än så. Att använda leksaker i relationen kan göra att ni kommunicerar bättre och kommer närmare varandra som par.

När ni som par testar nya saker i sängen så blir ni automatiskt mer öppna i er relation. Helt plötsligt pratar man om allt. Sex är fortfarande ett ämne som är lite tabu och många talar inte om sina sexuella fantasier med sin partner. För mig tog det lång tid att öppna mig om detta för min bättre hälft och det är bevisat att många har det på samma sätt. Genom att prova sexleksaker börjar ni kommunicera och kommer närmare varandra.

En penisring är helt perfekt som er första leksak och kan göra fantastiska saker för er relation och ert sexliv. Min relation har tjänat mycket på att vi provar oss fram och fokuserar på passion i sovrummet.

Detta inlägg är en annons.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.