Hem Spel3DS/2DS Spel som inte kostar skjortan, eller ens några pengar

Spel som inte kostar skjortan, eller ens några pengar

av senses.se

Har du lust att testa ett nytt spel, säger du? Men semestern och skolstarten har gröpt hål i plånboken? Okej. Vi vet hur det känns. Men som tur är har vi några tips på ett par sätt att få tag på lite spelgodis -utan någon större kostnad.

Om du gillar plattformsspel kanske det tjusiga Rayman Origins med grafik som tagen ur en tecknad film kan locka? Spelet finns tillgängligt gratis till PC från Ubisoft, det enda som behövs är att du skaffar ett gratis Uplay-konto om du inte redan har ett sådant. Ubisoft fortsätter att ge bort ett nytt spel i månaden från deras katalog av spel även senare under året för att fira företagets 30:e födelsedag.

Rakt ner i plurret i Raymans magiska värld!

Rakt ner i plurret i Raymans magiska värld!

Om Nintendos spel mer är grejen som du föredrar kan du istället glädja dig åt att ett nytt demo precis har släppts på ett av förra årets bättre spel till Wii U, nämligen Splatoon. Kombinationen av färgglad grafik, massor av kulörer och snabb, men charmig och gullig, action gör Splatoon till något eget. Om du hellre spelar Nintendo på 3DS kan du ladda hem Metroid Prime Federation Forces Blast Ball, ett spelläge där du i lag med andra skjuter en stor boll mot ett mål, och försöker göra mål innan det andra laget gör samma sak. Lite som ett Rocket League men med FPS- action för att forcera in bollen i mål istället för motorfordon som stöter in den.

Sikta, ladda upp skott och skjut. Och oroa dig inte för gula och röda kort.

Sikta, ladda upp skott och skjut. Och oroa dig inte för gula och röda kort.

Gillar du action av lite mer intensivt och högupplöst slag kan du glädja dig åt att Electronic Arts och Respawn släpper lös TitanFall 2 nu denna helg och nästa, i vad som kan beskrivas som ett slags betatest. TitanFall 2 blir ett av höstens stora actionspel vid sidan om Battlefield 1 och Call of Duty: Infinite Warfare, och nu kan du alltså testa det redan till helgen. TitanFall 2 ”multiplayer tech test” blir tillgängligt under helgen (19/8 – 21/8), och även i en andra period till nästa helg, till Playstation 4 och Xbox One. Dock ej till PC. Varför Respawn inte tillgängliggör deras ”Tech test” till PC kan du läsa mer om här.

Titanfall + Waterfall.

Titanfall + Waterfall.

Pengar är alltså inget hinder just nu för att testa något nytt i spelväg. Spelet kan börja!

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.