Hem Spel Tävling: Vinn coola Sonic-prylar från SEGA
sonic-tävling senses

Tävling: Vinn coola Sonic-prylar från SEGA

av senses.se

Tävlingen är avslutad och vinnaren är presenterad.

Den japanska speljättens klassiska, blå igelkotts-maskot har fått en renässans i och med den fina filmatiseringen (här ligger Nintendo efter, Super Mario-filmen var… eh, inte så bra) och vi har fått ett paket med schyssta Sonic-prylar från SEGA att tävla ut till en, lycklig vinnare! Paketet innehåller en keps, sportbag, suddgummin, Sonic-samlarfigur och en nyckelring.

Det är enkelt att vara med och tävla, allt du behöver göra är:

  1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (ifall du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=”” group=”Public”]
    ((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))
  2. UTSLAGSFRÅGA: Senses har över 2 000 artiklar i arkivet (som du kan söka i med förstoringsglaset uppe till höger). Vilken av dessa är din favorit, genom tiderna och varför? Svara med en kommentar i KOMMENTARSFÄLTET nedan, med länken till inlägget, och passa på att tipsa andra läsare om din favorit!

Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 27 april 2020. Sonic the Hedgehog har haft premiär på VOD och kommer framöver på DVD, Blu-ray, 4K UHD. Presenteras i samarbete med Paramount / SEGA. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering, alla svar förhandsgranskas och ogiltiga länkar diskvalificeras. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

9 kommentarer

Erik Öhrner april 20, 2020 - 19:54

Ny på sidan och kom hit pga den här recensionen av Akira till Bluray: https://www.senses.se/akira-recension/ det är min favoritfilm ur anime genren så även om releasen hade vissa brister är det helt klart värt att se filmen i bästa kvalité. Tyvärr får vi ju inte något Neo-Tokyo OS 2020 på riktigt men kusligt att filmen förutsåg att Tokyo skulle bli värd för just OS ändå!

Svara
Christian Sjöblom april 20, 2020 - 21:54

Läser ofta era recensioner vilket är till stor hjälp, och lite sådär i periferin far det förbi goda matrecept. Ett av dessa recept räddade en grillkväll med min kära hustru och min svärmor med man. Lätt att laga och väldigt gott. Fick till den där exklusiva touchen som behövs när svärmors granskande öga synar. Receptet var
https://www.senses.se/veckans-recept-chilistekt-lax-med-italiensk-potatissallad-a-la-cm/ och fungerar även på grillen :)
Tack

Svara
Per Andersson april 21, 2020 - 06:53

Jag tycker #Hemmapepp har varit ett fint initativ i dessa tider.
När många ofrivilligt isolerats och av social distansering lider.
https://www.senses.se/raw-fury-giveaway/ som ett exempel,
med ett flertal olika spel att välja på, utan bäst före stämpel.
Då är det större chans att fler hittar något spel de gillar,
att fördriva tiden med och oron eller ensamheten stillar.

Svara
Ester april 21, 2020 - 10:23

Jag är av generationen som växte upp med Sonic på Mega Drive, så jag blev jätteglad när jag läste denna utmärkta recension av Sega Mega Drive Mini: https://www.senses.se/sega-mega-drive-mini-recension/. Perfekt att ha en Sonic-staty i hyllan bredvid den. :)

Svara
Ola Andersson april 21, 2020 - 17:51

Eftersom jag bara hört talas om Sopranos innan så gillade jag denna.
https://www.senses.se/hipp-hipp-kultserien-the-sopranos-fyller-20-ar-idag/
Sen hade man att göra ett tag och plöja igenom den serien.

Svara
Stella Andersson april 23, 2020 - 09:26

Själv ute efter en ny tv att se film och spela spel på. OLED helst. Blev ju mer än lite sugen efter denna recension av Panasonic GZ2000. https://www.senses.se/panasonic-gz2000-recension/. Wow. Grym genomgång på djupet och samtidigt lätt att hänga med i.

Svara
Gun B april 24, 2020 - 09:55

Jag älskar att baka (och äta), så https://www.senses.se/brodmat-bokrecension/ var en bok helt i min smak, som jag upptäckte tack vare er. Håller med recensenten om att man ska slänga så lite som möjligt. Att åter läsa artiklen gör mig väldigt sugen på fattiga riddare.

Svara
Peter T april 24, 2020 - 11:33

Jag är en av dem som älskade att ha The Room-tittningar för många år sedan. Så när ni la upp recensionen av The Disaster Artist blev jag väldigt glad, så blev lite av en favorit för mig. https://www.senses.se/disaster-artist-recension/

Sedan typ varje recept som innehåller kyckling. Där kan jag inte direkt välja en favorit men jag tyckte mycket om https://www.senses.se/veckans-recept-stekt-kyckling-med-supergod-potatis-och-vitlokssas/

Svara
senses.se april 28, 2020 - 14:42

Tack för alla fina svar och minnen! Vinnaren och motivationen finner ni här: https://www.senses.se/vinnaren-av-sonic-paketet/

Vi säger grattis till dig, Erik Öhrner. Maila oss din adress så kommer paketet snart på posten!

Svara

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.