Tävlingen är avslutad och vinnaren är presenterad.

Den japanska speljättens klassiska, blå igelkotts-maskot har fått en renässans i och med den fina filmatiseringen (här ligger Nintendo efter, Super Mario-filmen var… eh, inte så bra) och vi har fått ett paket med schyssta Sonic-prylar från SEGA att tävla ut till en, lycklig vinnare! Paketet innehåller en keps, sportbag, suddgummin, Sonic-samlarfigur och en nyckelring.

Det är enkelt att vara med och tävla, allt du behöver göra är:

  1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (ifall du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=”” group=”Public”]
    ((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))
  2. UTSLAGSFRÅGA: Senses har över 2 000 artiklar i arkivet (som du kan söka i med förstoringsglaset uppe till höger). Vilken av dessa är din favorit, genom tiderna och varför? Svara med en kommentar i KOMMENTARSFÄLTET nedan, med länken till inlägget, och passa på att tipsa andra läsare om din favorit!

Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 27 april 2020. Sonic the Hedgehog har haft premiär på VOD och kommer framöver på DVD, Blu-ray, 4K UHD. Presenteras i samarbete med Paramount / SEGA. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering, alla svar förhandsgranskas och ogiltiga länkar diskvalificeras. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.